technorati[.]ro
Asta e domeniul celor de la Technorati ? Sau e doar o manarie? Sa zicem ca ar fi ok continutul, stiri preluate via rss.
Dar tag[.]technorati[.]ro ... foloseste chiar logoul Technorati :rolleyes:
Versiune printabilă
technorati[.]ro
Asta e domeniul celor de la Technorati ? Sau e doar o manarie? Sa zicem ca ar fi ok continutul, stiri preluate via rss.
Dar tag[.]technorati[.]ro ... foloseste chiar logoul Technorati :rolleyes:
Nu e oficial. Este luat de cineva.
e un drupal facut aiurea dupa parerea mea :( se putea face ceva mai interesant mai placut...adica o interfata nu neaparat asemanatoare celei de pe technorati-ul mare. Un fel de clona dar "originalizata".
E al detinatorului drupal.ro care are multe alte proiecte pe drupal.
As putea spune ca manaca drupal pe paine.
Nu e o clona, e doar o folosire pe .ro a unui brand englezesc. Asa cum sint: digg.ro, filme-youtube.ro, etc.
Nu cred ca are treaba cu plagiatul.
Domeniul, brandul defapt, Technorati ...daca e protejat (asa cum digg are protectie) poate cere webmasterului sa "elibereze" numele de domeniu.
Nimic mai mult.
Daca te referi la postul meu, ideea pe care am vrut sa o emit este ca sunt de parere ca se putea face o clona (nu faptul ca e deja o clona) a celebrului site. Adica sa incerce sa faca ceva mai bun decat este deja Technorati, cred ca s-ar mai gasi imbunatatiri sau idei interesante de adaugat.
Sincer sa fiu nu imi place deloc ... nici designul nici implementarea. PR 6 ? pff.
how original!
Plagiatul se referea strict la folosirea logoului Technorati pe unul sau mai multe subdomenii ... nimic mai mult. Si, evident, din asta rezulta inducerea in eroare a multor useri (eu unul cand am vazut logoul Technorati la ei pe site m-am gandit imediat ca ar fi un domeniu al aceluiasi Technorati :| ).