Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Copiatul se practica ...

maxxone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    30
    Putere Rep
    35

Implicit Copiatul se practica ...

Am facut si eu un site acum vreo 3 saptamani.....am muncit, am adunat informatii, le-am prelucrat si, zic eu, am reusit sa fac ceva pe intelesul marelui public.....http://www.legeapensiilor.com
    Iar saptamana trecuta, observ cu stupoare cum prima pagina mi-a fost copiata in totalitate (COPY/PASTE, fara nici o modificare)...... de catre pensiaprivata.com
    Dar ar trebui sa vad partea plina a paharului..... daca nu aveam un site bun nu eram luata in seama.

lbordea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    118
    Putere Rep
    38

Implicit

Asa e la romani maxxone dar si la altii, nu-ti fa griji! Si apoi daca te uiti la site-ul ala e varza rau: un joomla luat pur si simplu si pus adsense pe el - treaba facuta de vreun copil care nu are ce face E pur si simplu de tot rasul in ce hal a putut sa lase site-ul respectivul administrator - pagini in engleza cu duiumul lasate din instalarea default a joomla - e jenant!!!! Ma gandesc oare cine chiar ar apela la "serviciile" unui asemenea site!!?!?!
    Tot ce va doriti, sa fie al vostru!
    Revista presei - Stiri zilnice - Stiri vedete

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit Sugestii

Pentru cel care copiaza din site-ul tau: rusine !
    Sugestiile mele privind site-ul tau legeapensiilor.ro
    1
    Intrucit site-ul nu este de informare gratuita ci informarea are drept scop final obtinerea de servicii profesionale ar fi necesar dpdv etic sa fie si o sectiune despre noi in care sa se spuna : suntem agentia de asigurari x sau brokerul y de agentii de asigurari si nu doar: completati aici si un agent al nostru ??!! de asigurari va va cauta.
    2
    Este o miscare buna aceea de a anexa toata legislatia in domeniu deoarece se indexeaza.Ea apare totusi pe multe site-uri autorizate incepind cu Camera Deputatilor cdep.ro si terminind cu siteuri concurente cum sunt fonddepensii etc. Daca nu se da un link direct catre site-urile oficiale ar fi mai protectiv fata de legile google (cele cu duplicate content) ca aceste legi sa nu fie puse doar copy/paste ci sa existe un comentariu la ele sau materialul sa fie ordonat cu explicatii atfel incit si aceste texte sa aiba continut de diferentiere relevant.
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 22nd June 2007 la 10:25.

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    40

Implicit

rusine!
    e varza site-ul ala.. nici nu merge bine macar, pe firefox are mari probleme..
    dupa cum a spus lbordea , vreun pusti...
    Imagini atașate Imagini atașate

maxxone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    30
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Seo_clean Vezi Post
    Pentru cel care copiaza din site-ul tau: rusine !
    Sugestiile mele privind site-ul tau legeapensiilor.ro
    1
    Intrucit site-ul nu este de informare gratuita ci informarea are drept scop final obtinerea de servicii profesionale ar fi necesar dpdv etic sa fie si o sectiune despre noi in care sa se spuna : suntem agentia de asigurari x sau brokerul y de agentii de asigurari si nu doar: completati aici si un agent al nostru ??!! de asigurari va va cauta.
    2
    Este o miscare buna aceea de a anexa toata legislatia in domeniu deoarece se indexeaza.Ea apare totusi pe multe site-uri autorizate incepind cu Camera Deputatilor cdep.ro si terminind cu siteuri concurente cum sunt fonddepensii etc. Daca nu se da un link direct catre site-urile oficiale ar fi mai protectiv fata de legile google (cele cu duplicate content) ca aceste legi sa nu fie puse doar copy/paste ci sa existe un comentariu la ele sau materialul sa fie ordonat cu explicatii atfel incit si aceste texte sa aiba continut de diferentiere relevant.
    Multumesc de sugestii, dar:
    1. Siteul este un site de informare si nu am voie sa folosesc numele nici unei societati de pensii private, indiferent care ar fi aceasta. Asta face parte din politica lor de marketing/publicitate. Ca urmare Agentul de asigurare nu va fi "al nostru" ci al societatii de pensii private dorite de fiecare. (de unde si posibilitatea de alegere).

In plus, inainte ca vreuna din acele societati care au reusit sa isi ia Autorizatia de Constituire sa poata emite vreo oferta in domeniu, trebuie ca aceasta sa aiba si Autorizatia de Administrare (lucru ce nu s-a intamplat pana in prezent). De asemenea prospectele schemelor de pensii private trebuie aprobate de comisia csspp inainte ca acestea sa fie facute publice.
    ... si multe alte formalitati.....
    Oricum ideea este ca m-am gandit mult cum sa fac un site cu continut informational ridicat, pe intelesul publicului larg si in acelasi timp sa respect si prevederile legale.
    2. Ar fi foarte bine daca m-as pricepe sa comentez legislatia..... intr-adevar ar fi un continut cu totul nou. Oricum o sa ma gandesc la asta.

Multumesc inca o data de sugestii si astept si altele.... critica poate fi foarte constructiva

aaa...si corect este: legeapensiilor.com
    Ultima modificare făcută de maxxone; 22nd June 2007 la 16:55.

add
    add este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th November 2005
    Posturi
    265
    Putere Rep
    38

Implicit

stai bine.

eu mi-am gasit tot saitul copiat (imagini + texte) pe o pagine de pe scribd.com. la vro 2 saptamani aparea in cautari inaintea mea.

noroc ca folosea imaginile hotlinked de la mine si i-am bagat in bot un htaccess, am dat submit la google, la scurt timp pagina a disparut.

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de maxxone Vezi Post
    Multumesc inca o data de sugestii si astept si altele.... critica poate fi foarte constructiva
    Inteleg ca site-ul va capata audienta prin calitatea informatiei iar apoi proprietarul va actiona ca broker intre societatile de asigurare si potentialii asigurati. Nu e rea ideea !
    Alte critici constructive ? Nu este cazul. Multumesc pentru apreciere

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

Implicit

Contacteaza plagiatorul. In cele mai multe cazuri, un mail bine scris si destul de suparat ii calmeaza pe hotii astia. Bafta cu proiectul

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Same thing in cazul meu cu baietii de aici: http://articole.minipedia.ro Mi-au furat cu nesimtire 2 articole. Sa vedem ce raspund la mesaj si daca-s dispusi sa colaboreze amiabil pentru rezolvarea problemei.

Daca aveti ceva site-uri cu articole, verificati si voi daca nu cumva au ajuns la el sau pe http://articole.x6.ro/index.php (tot site-ul aceleiasi persoane)
    Ultima modificare făcută de Ioan Margineanu; 4th July 2007 la 17:24.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum sa profiti de cei ce practica Black Hat SEO?
    De saladfingers în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th May 2009, 04:26
  2. Practica Ciudata - Un Fel De Spam Pe.edu
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th December 2005, 19:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •