anagajeaza un hacker![]()
anagajeaza un hacker![]()
dincolo de gluma, daca domeniul este .ro te poti adresa celor de la rotld ca sa inchida domeniul. dar ei nu fac asta decat in baza unei sentinte judecatoresti. deci trebuie sa iei un avocat, sa deschizi un proces pt plagiat cu proprietarii domeniului, castigi, apoi de duci cu sentinta la rotld.
pana la urma s-ar putea ca tot varianta cu hackerul sa fie mai ieftina![]()
ca sa mai detaliez un pic. am cunoscut acum cativa ani pe cineva care s-a confruntat cu o situatie asemanatoare. un agarici postase pe siteul personal niste texte care apartineau persoanei pagubite (deci plagiat) si nu vroia sa le stearga. persoana pagubita a mers la rotld, insa acestia i-au spus ca nu pot face nimic in lipsa unei sentinte judecatoresti. asa ca pesoana pagubita a mers in instanta si a castigat destul de usor procesul pt ca probele erau clare. apoi s-a dus iar cu sentinta la rotld, iar acestia au suspendat domeniul.
Am înțeles, mersi mult pentru răspunsuri.
Întrebam de firma de hosting pentru că scrisese Clax mai la începutul discuției că ar putea fi şi asta o variantă. Dar cel mai probabil e aceeaşi situație ca la rltld...
Mă mai gândesc ce o să fac. Oricum... hackat site-ul nu intră pentru mine în discuție. Chiar dacă ar fi să o fac, ce îl împiedică pe webmaster să pună imediat un backup?
Ultima modificare făcută de doro; 17th May 2020 la 23:41.
Vezi ca de o dai in hack si alte chestii, risti sa raspunzi penal
Mai degraba iti vezi de treaba. Daca te intreaba vreun angajator spui ca e un blog de fotografie abandonat de-al tau.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)