Cred ca e un template ...
Poate sa-mi dea cineva un link catre alt site asemanator sau de unde a fost luat template-ul ?
jmonnet.ro
Multumesc
Cred ca e un template ...
Poate sa-mi dea cineva un link catre alt site asemanator sau de unde a fost luat template-ul ?
jmonnet.ro
Multumesc
Dreamweaver template ?
<!-- InstanceBegin template="Templates/templ.dwt.php" codeOutsideHTMLIsLocked="false" -->
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ai dreptate. Or fi oare modificari la el sau e luat ca atare ?
Mai, sincer, habar nu am.
Dar pe Google, Free Dreamweaver Templates.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Dupa cum arata codul, nu cred ca e vorba de un free template luat de pe undeva si apoi folosit, cat despre faptul ca cei care au facut site-ul si-au creat o pagina master (denumita template in Dreamweaver) cu ajutorul careia sa-si genereze pagini separate, care au aceaiasi structura in timp ce informatia care se shimba de la o pagina la alta este cuprinsa intre <!-- InstanceBeginEditable name="edit" --> si <!-- InstanceEndEditable -->. Am folosit si eu tipul asta de pagini pe vremea cand eram webmaster la ziarul Obiectiv, intre 2002-2004 si foloseam pagini template pentru a putea genera rapid paginile care contineau articolele de ziar.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)