Am apucat azi sa vad un lucru rar. Sper sa nu exgerez.
domenii.way2web.ro/
domeniiweb.com/
inregistraredomeniu.ro/
inregistraredomenii.net/
inregistraredomenii.way2web.ro/
Evident aceleasi date de contact, apartinand celor de la way2web.ro.
Pana si aceeasi greseala in texte. Maestrii copy/paste. Profesionalism garantat.Ce este Inregistrare Domenii .ro?
Este un serviciu dedicat exclusiv celor ce dores sa inregistreze domenii din zona .ro.
Parerea personala e ca, trebuie sa fii idiot sa crezi ca cei care sint in domeniul asta nu observa lucrurile astea. Daca nu au observat pana acum....o vor face de acum incolo.
Ma astept la explicatii ilustre despre "strategii" de prostire sau despre nestiinta, cum au mai fost si alte cazuri.
Am print screenuri pentru toate cele 5 site-uri, deci va sugerez sa nu apareti reclamatii si acuze de genul "imi stricati imaginea de firma", "sinteti invidiosi, voi, programatorii lui peste", etc.
Domnilor...Internetul nu e taraba sau birou sa poti prosti la discretie. Libertatea pe interenet nu e ingradita decat de bunul simt si etica. Lucruri de care dumneavoastra nu ati auzit.
Sinteti "familiarizati" doar cu cuvinte care dau bine (dar fara exlicatie logica in mintea dumneavoastra) si statistici ce dau rezultate dupa 8 ore de servici la birou.
Uitati de cei care au Internetul in sange si care va scot la iveala ipocrizia.
Pacat.
Macar din respect pentru clienti ar trebui sa renuntati la aberatiile astea internaute.
Link: Way2Web