Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Despre clickurile pe reclame Neogen....

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit Despre clickurile pe reclame Neogen....

In urma cu ceva timp am inceput sa afisez reclame neogen pe situl meu. Recent am auzit ca acele clickuri care se dau pe reclamele lor (adica cele care duc catre servicii neogen, bestjobs, etc.) nu se platesc. Este adevarat?

De asemenea, cate clickuri se pot da de la un IP/ora sau pe zi pentru ca acestea sa se plateasca. Am inteles ca daca se depaseste un anumit nr restul nu se mai calculeaza.

Multzam pt lamuriri anticipat
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Din Neogen - Ghid Asociati:

Ce reprezinta un click invalid?
    Pentru a limita fraudarea sistemului prin darea unor clickuri repetate pe o anumita reclama, am introdus o limitare. Nu se pot da mai mult de 5 clickuri pe ora de la aceeasi adresa de IP pentru o singura reclama. Toate clickurile date peste aceasta limita nu se inregistreaza si nu se platesc.
    Fi foarte atent la :

Ce se intampla daca incerc sa fraudez sistemul?
    In cazul in care observam ca reclamele tale primesc clickuri doar in scopul de a face bani, si nu in scopul pentru care ele sunt definite, ne rezervam dreptul de a te exclude din programul de asociere si de a nu iti plati suma castigata prin fraudarea sistemului.
    Prin fraudarea sistemului se intelege, fara a fi limitat la aceste exemple, inregistrarea de mai mult de 10 de clickuri pentru o reclama unica CPC de la o adresa IP unica in decurs de 24 de ore, inregistrarea de conturi invalide Neogen de pe reclamele furnizate de Neogen de tipul CPA.
    Si in plus:

Ce fac daca mai am si alte intrebari?
    Daca aveti si alte intrebari, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail asociati@marketer.ro.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    48
    Posturi
    540
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
    Recent am auzit ca acele clickuri care se dau pe reclamele lor (adica cele care duc catre servicii neogen, bestjobs, etc.) nu se platesc.
    Ai fost dezinformat de cineva care confunda/amesteca CPC cu CPA.
    Poti foarte bine sa blochezi toate reclamele pentru serviciile Neogen desi probabil vei constata dupa aceea ca vei avea un CTR mai mic.

Eu folosesc un script care-mi spune ce site-uri au mai mult succes la vizitatorii mei si sunt servicii neogen pe care nu le-am blocat niciodata pentru CTR mic.
    Ultima modificare făcută de myamar; 3rd November 2006 la 14:53.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

ok,

multzam mult, asta ma interesa.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    48
    Posturi
    540
    Putere Rep
    40

Implicit

In mod normal se pot filtra reclamele la serviciile lor. Observ de vreo cateva luni bune ca, in mod nesimtit sau din cauza de "profesionalism", Neogen reactiveaza siturile proprii la 3-4 saptamani. Si au facut si cat mai dificila experienta blocarii siturilor de la care nu doresti sa afisezi reclame. Nici nu poti salva lista cu situri blocate pentru a reveni la o setare.

Aloc o gramada de resurse si timp pentru a optimiza CTR-ul, masor acest CTR pentru fiecare sit care-si face reclama prin Neogen si, dupa atatea analize minutioase, ma trezesc iar cu reclame nerelevante si cu CTR de 0,00001%.

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    46
    Posturi
    413
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de myamar Vezi Post
    In mod normal se pot filtra reclamele la serviciile lor. Observ de vreo cateva luni bune ca, in mod nesimtit sau din cauza de "profesionalism", Neogen reactiveaza siturile proprii la 3-4 saptamani. Si au facut si cat mai dificila experienta blocarii siturilor de la care nu doresti sa afisezi reclame. Nici nu poti salva lista cu situri blocate pentru a reveni la o setare.
    acum 5-6 zile am folosit si eu filtrul pt. prima oara, am blocat noi2. am avut in tot acest timp 0 afis la cpm, azi cind am intrat, 1400 de afis, la filtru nu mai era niciun site.
    probabil ca lunea verifica ei cine i-a mai blocat si fac modificarile necesare... sa-mi dea 1euro/1000 de afis. nu le da prin cap, dar sa-mi modifice setarile din cont da

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2010, 02:00
  2. neogen.ro
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 22nd June 2008, 12:31
  3. Cateva intrebari despre Neogen
    De fedoras în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th January 2007, 15:22
  4. Nou la NEOGEN
    De pstefan75 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 11th November 2006, 14:38
  5. Reclame platite pe Neogen
    De rev în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 17th August 2005, 17:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •