Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: Am Bani Si Mi-am Luat Domenii

madv este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2006
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Sincer pentru ceea ce imi trebuie, strategia pe care am ales-o pana in acest moment a dat rezultatele scontate. Nimeni nu zice ca nu este loc de mai bine. Intotdeauna este loc de mai bine.

In ceea ce priveste continutul sau acesta va fi separat in momentul in care vom relansa site-urile, cel mai probabil in decembrie. Mai precis: site-urile de domenii vor avea continut si pentru domenii si pentru gazduire, iar site-urile pentru gazduire vor avea continut doar pentru gazduire.

In ceea ce priveste spusele Dlui Daniel: "daca nu accepta sfatul => black listed". Mi se pare oarecum ciudat ca pentru faptul ca nu sunteti de acord cu strategia pe care noi am ales sa o urmam sa fim desconsiderati si blamati. Pana la urma este problema noastra ce facem cu site-urile firmei. Daca suntem baieti destepti ne ducem in sus. In caz contrar catre faliment cu pasi mari.

Eu sunt o persoana deschisa. Ce sfaturi imi dati pentru a imi ibunatati site-urile din punct de vedere SEO, pentru ca acest forum este unul dedicat domeniului SEO, nu pentru a ne deserta dejectiile si frustrarile.

Laurentiu Cenusa.

danielbuca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    48
    Posturi
    431
    Putere Rep
    39

Implicit

black listed inseamna ca nici alta data nu iti mai da nimeni sfaturi daca nu le accepti acum.

in postul meu criticam agresivitatea acestui thread nu altceva ... nu ma intereseaza strategia voastra de marketing online (eu merg pe ideea ca rezultatele conteaza, deci daca functioneaza ... felicitarile mele).

Partea cu
    nu pentru a ne deserta dejectiile si frustrarile
    iar nu-mi place.

Hai totusi sa pastram un ton friendly pe acest forum ... ce ziceti?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2006
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu sunt pentru, in ceea ce priveste tonul folosit in acest "dialog" online. Insa mai imi scapa si mie una alta cand citesc ce a scris initiatorul acestui topic in care sunt alintat printre altele cu: "idiot", "ipocrit", etc., din nici eu nu stiu ce motiv.

Initiatorul acestui post vorbea de libertate. Are dreptate. Esti liber sa omori oameni prin diferite mijloace. Unii chiar o fac. In schimb platesc cu ani grei de inchisoare, ba chiar unii cu viata proprie.

La fel si cu calomnia, esti liber sa o faci. Insa si asta se plateste daca esti actionat in judecata. Iar primul post poate fi interpretat ca si calomnie. Iar pe acest forum am observat ca sunt extrem de multe astfel de posturi. Probabil si datorita ca cei mai activi oameni pe acest forum, din pacate, sunt initiatorii proiectului, care datorita unui simt depasit in ceea ce priveste limita proprietatii isi permit, ca si cum ar reprezenta standarde in domeniu sa mitralieze ceea ce ei vor.

Eu din fire nu sunt artagos insa daca se continua in acest stil, unii si altii vor avea de platit bani multi pentru calomnie. Nu este vorba despre mine ci despre acei oameni care nu au ce face cu banii si stau prin tribunale. Dar sunt sigur ca acest risc este constientizat si asumat de catre toti.

Numai bine.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Unde dai si unde crapa.

danielbuca nu o sa imi fac analiza pe text acum. Citeste in context cele scrise. Ar trebui sa intelegi.

madv reactia mea ar trebui sa ti se para destul de "pacifista". Daca as fi avut afaceri pe domeniul ala, fii sigur ca as fi reactionat mai dur. De ce? Pentru ca strategia aleasa de voi, care e problema voastra cum ati ales-o, ca sa te citez, e o problema mare ptr. altii. Ptr. ca altii fac afaceri cinstit, sint onesti fata de clienti si fata de ofera.

Vad ca filozofia e o modalitate de a mai inalbi petele negre.
    Succese.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2006
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post

De ce? Pentru ca strategia aleasa de voi, care e problema voastra cum ati ales-o, ca sa te citez, e o problema mare ptr. altii. Ptr. ca altii fac afaceri cinstit, sint onesti fata de clienti si fata de ofera.

Vad ca filozofia e o modalitate de a mai inalbi petele negre.
    Succese.
    Ceea ce spui tu, sincer, nu stiu din ce unghi sa privesc pentru a extrage exatc ce anume doresti sa exprimi.

Daca ai probleme cu firmele care cumpara mai multe domenii spune.

In ceea ce priveste onestitatea fata de clientii pe care ii avem sunt dispus la un efort financiar prin care sa fac urmatorul lucru:

1. Ii contactez pe toti din toate tarile de unde avem clienti de host si domenii
    2. Ii rog sa imi faca declaratii, legalizate de Notariate Publice sie chivalentii acestora din tarile lor de origine(pentru cei care nu sunt din Romania), prin care sa evidentieze situatia excata a relatiei lor cu Mundis Advertise SRL
    3. Le cer sa le expedieze prin orice mijloc care permite miscarea actelor lagalizate fara purtator
    4. Le prezentam si analizm de unde reies cele sustinute de tine

Aceasta baza de date cu clienti poate reiesi foarte simplu in urma unui audit realizat de o terta parte sau a unei analize a arhivei facturierelor. Deci nu am cum sa scot clienti "din burta" sau cum sa ascund ceva.

Eu sunt dispus la lucrul asta.

Tu esti dispus sa semnezi o hartie legalizata notarial prin care te angajezi ca platesti echivalentul cheltuielilor facute si in plus sa postezi pe toate forumurile din Romania, la toate posturile cate un reply in care spui:

Subsemnatul Nume Prenume (aka Krumel pe forumuri), prin aceasta declaratie sustin ca sunt PROST(atasat copia legalizata de catre mine a cartii tale de identitate sau a buletinului).

, pentru a demonstra necinstea Mundis fata de clienti?

Este o modalitate de a afla cine umbla cu mata in sac pe Internet.

Sincer vorbesti in necunostinta de cauza. Faci afirmatii dafaimatoare doar pentru faptul ca ai impresia ca scriind pe Internet nu poti fi tras la raspundere. Sa sti ca poti.

Noi in sine, ca si oameni, suntem complicati. Esti pueril in gandire daca ai pretentia ca lucrurile sa fie simple. Iar daca vrei sa lucrurile in viata sa fie simple, sa sti ca ai in mine personal(nu in Mundis Advertise SRL) un sustinator infocat care isi da toata silinta in a complica viatza, altora.

Cine va citi topicul acesta va observa o foarte mare doza de subiectivism in ceea ce spui care la baza nu are decat 5 printscren-uri.

Avand in vedere ca nu sunt un fan al curentului Forum/Blog deja consider ca am cheltuit mult timp cu un cineva care da dovada de un comportament infantil.

Pentru ca ai deschis acest post cu cea mai mare placere iti voi raspunde pentru ceea ce vei sustine OnForum si OnTopic - mai precis SEO Related! A nu se intelege ca a raspunde inseamna a para diferite replici sau a incerca a disculpa anumite greseli. NU. Voi incerca sa fiu cat se poate de obiectiv pentru tot ce este ONTOPIC.

Cu stima,
    Laurentiu Cenusa.

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Multumesc pentru "atributele" postate. Probabil in minte ta are o logica ce spui.
    Logica ta e, sa ai 100 de domenii cu acelasi continut si design.
    Felicitari. Continutati..

Cat despre tragerea la raspundere..domnule draga, tin sa iti specific faptul ca lucrul asta nu il poti face doar pentru ca te simti jignit sau nu ai capacitatea de a recunoaste o greseala, de a aprecia o sugestie.

Referintele mele la faptul ca "trebuie sa fii idiot sa ai 100 de domenii cu acelasi continut" nu vizeaza in mod special firma postata pe acest forum. Daca ati fi singurii, nu v-ar fi bagat nimeni in seama.
    Deci, aveti grija cum interpretati textele..nu de alta dar amenintarile cu tribunalul trebuie sa aibe o baza.

Asa cum firma pe care o reprezinti pe cest forum a facut acele domenii cu un scop precis, financiar...asa si eu (dar nu e cazul..ptr ca nu am site-uri pe domeniul asta de activitate, am mai precizat asta) pot, in cunostinta de cauza, sa imi apar afacere prin postarea pe forumuri si bloguri a acestei modalitati practicate de dv.

Dar, mi-am exprimat o parere printr-un post pe forum...ceea ce e dreptul meu..prin care imi afisam uimirea referitoare la acest lucru.

Daca nu puteti accepta o parere (in necunostinta de cauza fiind dv., ptr ca strategie de firma si strategie SEO e egal cu 0 sau o sa fie)...nu inseamna ca trebuie sa incercati intimidari cu amenintari jenante...
    Defaimarea firmei o faceti dumneavoastra prin posturile de pe acest forum, prin subiectul acestul thread si prin atitudinea "profesionista" de a rezolva lucrurile.

Dar, defapt uitati ca ceea ce e postat aici ar putea sa va ajute.

Va multummesc pentru tot efortul intens de gandire pe care l-ati avut pentru a incerca o intimidare. Dar lucrul asta nu tine.

Mai bine incercati sa va creati o imagine despre firma dumneavoastra, dinafara ei. Asa cum o vad, vizitatorii dumneavoastra (care gasesc domeniile si au impresia ca defapt impostorii va plagiaza, defapt fiind o singura firma cu clone), cum o vad cei din domeniul Internetului (oameni care considera o prostie 100 de domenii cu acelasi continut si scop) si cum o vad concurentii dumneavoastra ( care va vor prezenta aceasta imagine mai departe posibililor clienti).

Asa ca amenintarile, filozofiile de firma profesionalista si scuzele despre intentiile de viitor, nu va fac decat rau.

Apropo, daca as fi dorit ca acest subiec sa fie manipulat intr-o anumita directie as fi putut sa o fac, mai ales prin modul dumneavoastra de prezentare sau de comunicare pe acest forum. Dar nu o fac, pentru ca intentia mea nu e de a denigra firma, ci modalitate pe care o firma a alesa-o in a-si rezolva problemle. Poate recititi primul meu post.

Succese.

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Citat Postat în original de madv Vezi Post
    Pentru ca ai deschis acest post cu cea mai mare placere iti voi raspunde pentru ceea ce vei sustine OnForum si OnTopic - mai precis SEO Related! A nu se intelege ca a raspunde inseamna a para diferite replici sau a incerca a disculpa anumite greseli. NU. Voi incerca sa fiu cat se poate de obiectiv pentru tot ce este ONTOPIC.

Cu stima,
    Laurentiu Cenusa.
    Poate nu ai observat ca topicul nu e clasat intr-o anumita sectiune despre Seo.
    Topicul e postat in Bar, lobby... o sectiune unde oamenii isi exprima pareri, care nu sint neaparat legate de SEO.
    In posturile mele am specificat ca nu ma refer la SEO.

Ma intreb daca ai citit si inteles despre ce e vb pana la urma.

Versiunea scurta deja postata:
    Citat Postat în original de Krumel
    Blamez continutul si designul. Sint clone.
    In rest, isi pot face sateliti cam cati păduchi are o mâţă. Asta nu ma intereseaza asa mult.
    Greseala aia de text e pe toate 5-6 site-uri.
    Mi se pare rusinos pentru o "firma" de webdesign si/sau hosting sa ai asa ceva.
    Acum refresh....
    Ultima modificare făcută de Krumel; 21st October 2006 la 16:02.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

As vrea daca se poate madv, sa reiei si acest thread la vedere.

SI dupa ce il recitesti, sa reiei si asta la vedere.:

Din pacate am vazut o gramada de forum-posting-spam pe gazduire.info in urma cu ceva vreme din partea way2web.ro

Am aruncat o privire la site-urile din portofoliu, cele care apar la Terminate, contin erori, sau sectiuni nefinalizate.

O concluzie personala - nu-mi inspira deloc incredere oferta dvs.
    Si iti spun din experienta practica, ca DA poti da in judecata pe oricine, dar asta nu inseamna ca vei castiga. mai mult decat atat poti pierde, cu obligatia de a plati cheltuielile de judecata, si apoi poate urma un counter-proces in care pot fi si daune morale, de defaimare etc.

SI ai uitat cand aberai pe acest forum cu :

HAHAHA

Deci cu voi s-a certat asociatul meu. El este putin mai recalcitrant. In fine este vorba de aceeasi firma useri diferiti.

Dar uitandu-ma prin topicul acela vad ca oamenii care sunt activi in mare parte sunt cam aceeasi. Uitandu-ma la nr de vizitatori in trafic.ro sincer imi dau seama ca 4 oameni reprezinta aproape 40% din vizitatori. Asta lasa un loc foarte mare de interpretari... sincer... eu nu o sa scriu aici(asa cum a facut tipul acela care a postat topicul respectiv) parerea mea personala pentru ca nu ar fi etic si moral.

O zi cat se poate de buna.
    Ti-as ura o perioada de tihna si cat mai multa intelepciune.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2006
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Kumel,

Viatza este un prilej extraordinar de a invata, cateodata si de la cei ordinari in gandire. Ce as dori sa subliniez este ca parte din ceea ce ai sustinut in ultimul post contrazice argumente aduse tot de catre tine in celelalte posturi.

Cristian,

Ai dreptate insa daca de fiecare data ne legam de ce a fost inseamna ca omiti intentionat un lucru care sta la baza baza a ceea ce se intampla in jurul nostru: Lumea/Oamenii evolueaza!

Va urez mult succes si o viata plaina de realizari!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Corect. Am o singura intrebare: userul way2web, ai spus ca era colegul tau. Mai este colegul tau ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mi-am luat ţeapă- cred
    De doro în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 67
    Ultimul Post: 12th November 2008, 08:26
  2. Adsense a luat-o razna?
    De Cristi_XP în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th May 2007, 02:20
  3. De unde e luat ?
    De florin666 în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th May 2007, 04:17
  4. A luat`o razna messengeru meu!
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 13th December 2006, 22:32
  5. Mi am luat hosting. Si ?
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 22nd July 2006, 15:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •