Sincer pentru ceea ce imi trebuie, strategia pe care am ales-o pana in acest moment a dat rezultatele scontate. Nimeni nu zice ca nu este loc de mai bine. Intotdeauna este loc de mai bine.
In ceea ce priveste continutul sau acesta va fi separat in momentul in care vom relansa site-urile, cel mai probabil in decembrie. Mai precis: site-urile de domenii vor avea continut si pentru domenii si pentru gazduire, iar site-urile pentru gazduire vor avea continut doar pentru gazduire.
In ceea ce priveste spusele Dlui Daniel: "daca nu accepta sfatul => black listed". Mi se pare oarecum ciudat ca pentru faptul ca nu sunteti de acord cu strategia pe care noi am ales sa o urmam sa fim desconsiderati si blamati. Pana la urma este problema noastra ce facem cu site-urile firmei. Daca suntem baieti destepti ne ducem in sus. In caz contrar catre faliment cu pasi mari.
Eu sunt o persoana deschisa. Ce sfaturi imi dati pentru a imi ibunatati site-urile din punct de vedere SEO, pentru ca acest forum este unul dedicat domeniului SEO, nu pentru a ne deserta dejectiile si frustrarile.
Laurentiu Cenusa.

Răspunde cu citat