La posibilitatea ca tema sa fie pentru el (poate nu-si permite sa o cumpere) sau ca clientul sa-i fi cerut sa-i faca una la fel pentru ca tema in cauza nu e de vanzare? Sau scrii pentru a ajunge la numarul magic...30?
La posibilitatea ca tema sa fie pentru el (poate nu-si permite sa o cumpere) sau ca clientul sa-i fi cerut sa-i faca una la fel pentru ca tema in cauza nu e de vanzare? Sau scrii pentru a ajunge la numarul magic...30?
Offtopic: Domnu' buttadeus, daca nu ai observat sunt inscris in aceasta comunitate dinaintea ta si daca doream puteam sa ajung la "numarul magic" de multa vreme.
Ontopic: Inteleg ca pe net competitia este stransa - mai ales pe anumite nise - si un site aratos poate ajuta destul de mult, insa cinstit vorbind eu nu sunt de acord cu copiatul la modul acesta. Am facut si fac content writing, ma joc putin si cu design-ul de logo-uri, dar prima regula in oricare dintre activitati este ca tot ce fac sa fie original. Preiau informatii, folosesc template-uri gratuite dar rezultatul final vreau sa poarte amprenta mea, sa fie munca mea acolo. Asa e in viata, nu poti obtine performanta copiind si asta voiam sa subliniez si aici. I rest my case.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)