Daca am in titlu Keyword 1 - Keyword 2, keyword 1 se considera spam? Adica de 2 ori acelasi keyword.
Mersi!
Daca am in titlu Keyword 1 - Keyword 2, keyword 1 se considera spam? Adica de 2 ori acelasi keyword.
Mersi!
Nu se considera spam ,dar ar fi bine sa renunti la dublarea cuvintelor keie in titlu fiindca iti scad din relevanta.
Cu cat mai putine cuvinte => relevanta mai mare.
Fa un test pe google sa vezi daca exista pagini fara pr care sunt in fata altora dar au un cuvant scris de 2 ori.Vei observa ca nu exista(90%)
Mersi! Da, intr-adevar, exista doar unul, dar e in fata mea probabil pt ca are cuvinte cheie repetate peste tot prin site:
link-uri, atribute title, atribute alt, cuvinte vizibile...samd.
Mi se pare putin cam spam ce face concurenta, dar vad ca le merge bine
poti sa folosesti aceleasi 3 cuvinte cheie in titlu, fara probleme. din cate stiu si din cate am vazut, nu vei fi filtrat/penalizat daca folosesti maxim 3 cheie in titlu. Pe nisha mea, sunt foarte multi care au cel putin 2 si rankeaza fara prob si chiar f bine
Mersi! Am sa incerc si varianta asta, ca tot am scazut in SERPs...
Apropo, daca o baza de date imi genereaza text pe site, iar la unele tag-uri repet acelasi cuv cheie pt atributul title, e ok?
Cuvintele cheie e foarte bine sa se repete in textul paginii pentru ca google calculeaza o densitate pentru acele cuvinte. Cu cat densitatea este mai mare cu atat te rankezi mai bine pentru cuvintele acele. Sigur nu e bine sa exagerezi si sa bagi cuvinte alea unu dupa altul de mai multe ori. Totul trebuie sa para natural.
Pai intreb pt ca:
site-ul meu de anunturi isi genereaza paginile cu inregistrari care au aceleasi caracteristici. De asta spun de atributul title, daca il repet pt 20.000 de anunturi, dar sunt doar cate 10-15/pagina, e ok?
nu conteaza cat de mult il repeti....seo e foarte complicat....nu te astepta la schimbari doar pt ca nu folosesti de 2 ori un keyword... , Ca exemplu poti sa nu scrii de loc keyword in titlu...(doar numele companiei sau adresa paginii) si tot vei fi listat dupa un keyword daca intradevar google primeste informatia ca pagina ta contine informatii despre acel "keyword".
Bine punctat...un caz concret faimosul caz "click here". Pe google.com la o cautare dupa click here #1 in serps e o pagina de la adobe care nu contine deloc cuvantul click here in sursa.
Explicatia e ca sunt f multe ibl-uri cu anchor textul "click here" catre acea pagina.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)