cipoace, chiar ca este un fleac![]()
cipoace, chiar ca este un fleac![]()
In cazul in care n-ai o marca inregistrata, poti sa te duci si la politie, degeaba, si eu am avut articole originale care mi-au fost luate doar prin copy/paste, am contactat firma unde e gazduit si nu s-a putut face nimic.
+ ca ai primit destule lamuriri ca nu poti demonstra oricum.
Daca esti sigur ca te-a copiat si ai probe, fa o plangere la hosting.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Nimeni nu îți poate fura ceva ce nu ai. Din punct de vedere juridic tu nu deți drepturile de autor pentru acele manuale ci doar doar pentru designul site-ului (dacă pornim de la ideea că e făcut de tine sau e cumpărat). Nu știu dacă îi poți contesta domeniul ales. La o primă impresie nu cred dar nu vreau să mă pronunț înainte de a fi sigur. Dacă nu mă crezi pe cuvânt te rog să citești Legea 8 / 1996.
@cipoc cred ca nu e cazul sa te panichezi, am luat o pagina la intamplare si ai backlink-uri de pe stiri-azi.ro pe cand concurentul tau nu prea poseda asa ceva. in mod normal nu are cum sa rankeze in fata ta, presupun ca si asta era una dintre probleme.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
O exista o lege pentru așa ceva, dar dacă nu ai act care să dovedească este egal cu 0. Trebuie să te duci și să faci demersurile necesare pentru așa ceva, exact ca și în cazul mărcilor înregistrate. Cu toate că, personal nu i-am auzit pe cei de la emag să facă așa ceva pentru design.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
sincer? nu consider linkurile venite de pe stiri-azi ca valoroase..
Adica asta?
Art. 7. � Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma concreta de exprimare si independent de valoarea si destinatia lor, cum sunt:
a) scrierile literare si publicistice, conferintele, predicile, pledoariile, prelegerile si orice alte opere scrise sau orale, precum si programele pentru calculator;
b) operele stiintifice, scrise sau orale, cum ar fi: comunicarile, studiile, cursurile universitare, manualele scolare, proiectele si documentatiile stiintifice;
c) compozitiile muzicale cu sau fara text;
d) operele dramatice, dramatico-muzicale, operele coregrafice si pantomimele;
e) operele cinematografice, precum si orice alte opere audiovizuale;
f) operele fotografice, precum si orice alte opere exprimate printr-un procedeu analog fotografiei;
g) operele de arta plastica, cum ar fi: operele de sculptura, pictura, grafica, gravura, litografie, arta monumentala, scenografie, tapiserie, ceramica, plastica sticlei si a metalului, precum si operele de arta aplicata produselor destinate unei utilizari practice;
h) operele de arhitectura, inclusiv plansele, machetele si lucrarile grafice ce formeaza proiectele de arhitectura;
i) lucrarile plastice, hartile si desenele din domeniul topografiei, geografiei si stiintei in general.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)