0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
robyroy
Vorbim cumva de http: // www. suleymanmagnificul.com/ ?
Sincer acum, la ce te-ai astepta daca le difuzezi serialul fara a detine dreptul legal de a face acest lucru? Zi merci ca nu au fost eleganti si nu te-au actionat direct in instanta.
nu este vorba de acest site... este un site de seriale online printre care sunt postate si cateva seriale difuzate de Kanal D!
Repet nu am nici o legatura cu domeniu mentionat de tine.
0 out of 5 members found this post helpful.
cum poate da pe cineva in judecata daca: domeniu nu se afla pe numele meu, este platit printr-un sms, si pus pe o adresa de email la care am acces.
hostingul este procurat prin paypal, de pe un cont neverificat. pe cine sa dea in judecata? google imi trimite toate vizitele. sa faca plangere DMCA. Nu sa ma vrajeasca cu mailuri tampite. Plateste, face plangere DMCA, dispar din google si gata.
3 out of 3 members found this post helpful.
Daca vrea sa te prinda cineva si sa te identifice este foarte usor,
De exemplu: cumpara publicitate de la tine si vede unde se duc banii,
se verifica IP-ul folosit la accesarea contului de email, hosting, paypal
Contul paypal are asociat un card, parca nu se poate activa altfel
Nu te juca cu astea, este cineva pe forum care inca plateste rate la despagubirile obtinute in instanata pe o chestie mai inofensiva decat a ta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
0 out of 3 members found this post helpful.
tot ce e cumparat sunt pe nume fictive si banii care se duc intro parte sau din reclame se duc in conturi pp neverificate si de acolo cumpar alte chestii sau ii trimit in alta parte la prieteni. ip la hosting nu divulga orice ar fi firma de hosting
poate divulga ip-uri fictive firma. nu poti da in judecata firma sau poti verifica daca iti da ipurile corecte. 2 la mana, firma nici nu isi bate capu cu asa ceva si iti suspenda contul si nu e obligata de nimeni conform politicii de confidentialitate sau sa pastreze datele personale care nici nu-s ale mele pe firma lor dupa incetarea contractului care nici nu exista
sunt siteuri in ro care gazduiesc fisiere si filme intregi si nu-s sterse sau date in judecata. Firme mari...
Au servere dedicate de upload si nu se face nicio actiune impotriva lor... nu dau exemple.... le cunoasteti cu totii prea bine