LexBruckner sau oricare ai fi, multumesc mult pt negativ pt postul meu anterior. Inteleg frustrarea ta venita din faptul ca esti "pe rosu", dar nu asa indrepti lucrurile. Cei ca tine chiar nu merita sa fie aici.
Intrebarea mea era ipotetica, nu am zis ca ma duc maine sa dau in judecata pe cineva, intrebam doar daca e posibil si in ce conditii, deci nu stiu cu ce te-am deranjat pe tine ca am intrebat.
2 la mana, am specificat clar ca detin sursele brute ale imaginilor, la rezolutie maxima atat in format jpg cat si necomprimat (raw). Dovada mai mare si mai valida ca asta nu exista.
3 la mana: despre ce impozite si profit vorbesti? Am spus ceva de profit? Siteul despre care vorbesc nu produce nimic, este doar o pasiune sau cum vrei tu sa-i spui, deci pt ce sa declar venituri daca nu incasez nimic?
Bine baieti, atunci haideti sa ne copiem unul pe altul ca si cum am fi in jungla, inteleg ca nu se poate face nimic legal in privinta asta.
PS: Negativul tau nu ne afecteaza cu nimic, este egal cu 0, ca sa valoreze ceva trebuie sa pui mana la munca, adica sa fii pe verde.

Răspunde cu citat