Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Continut luat cu japca

Afișare hibrid

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

In teorie, daca poti sa dovedesti ca tu esti autorul respectivelor lucruari, celalalt se face vinovat de nerespectarea drepturilor de autor. Apoi tu poti sa ceri daune materiale respectivului.

Pe concret, daca vrei sa faci chestia asta ai nevoie sa iei legatura cu un avocat (preferabil specializat in probleme de genul) care sa iti spuna concret cat poti cere, ce risca ala, etc. si sa te decizi daca vrei sa mergi pana la capat (poate nu ti se justifica, poate n-ai dupa cine lua nimic, poate nu ai sanse de castig)
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

LexBruckner este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    In teorie, daca poti sa dovedesti ca tu esti autorul respectivelor lucruari, celalalt se face vinovat de nerespectarea drepturilor de autor. Apoi tu poti sa ceri daune materiale respectivului.

Pe concret, daca vrei sa faci chestia asta ai nevoie sa iei legatura cu un avocat (preferabil specializat in probleme de genul) care sa iti spuna concret cat poti cere, ce risca ala, etc. si sa te decizi daca vrei sa mergi pana la capat (poate nu ti se justifica, poate n-ai dupa cine lua nimic, poate nu ai sanse de castig)
    Singura dovada acceptata in instanta este MARCA INREGISTRATA si BILANTUL CONTABIL conform caruia PLATESTI TAXE si esti PROTEJAT prin lege. Altfel orice informatie devine PUBLICA si nici o instanta din lume nu v-a accepta ca proba un material pe care poate foarte bine fi inserata data 01.11.1700 chiar daca a fost facut la ora 12:45 in data 09.11.2011

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th November 2010, 16:23
  2. Mi-am luat ţeapă- cred
    De doro în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 67
    Ultimul Post: 12th November 2008, 07:26
  3. De unde e luat ?
    De florin666 în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th May 2007, 03:17
  4. Mi am luat hosting. Si ?