28th September 2011, 23:37
0 out of 1 members found this post helpful.
Continut luat cu japca
Sunt un redactor de succes, in fiecare zi cand public jocurile pe siteuri, am o gramada de siteuri care imi fura textele si jocurile, astazi am mai descoperit 2, va invit sa ii vizitati si voi caci nu veti mai avea ocazia, au termen 24 de ore sa stearga contentul preluat din acest moment, jocurile le pot pastra caci apartin propietarilor de drept.
jocbine.ro
jocuri.bzi.ro
Au acelasi propietar.
Continutul este preluat de pe ejocuri.ro, punctual, in fiecare zi.
LE: si numerele de telefon ale propietarului, sa nu le uit pana maine Telefon : 0232/213598, 0788/313620
Ultima modificare făcută de Marylina; 28th September 2011 la 23:51.
29th September 2011, 04:22
29th September 2011, 18:08
Cristi, stiu ca cel mai bine vorbesc cu un avocat, dar ma gandeam ca poate e cineva pe acii care a trecut deja prin asta.
Cand copie un mucea flucea e una, sa zicem ca nu are minte, nu stie ce face, dar cand o firma ce livreaza pizza la domicilu sau o firma ce vinde gogosi "semifabricate" foloseste ca imagini de prezentare fotografiile tale e aiurea rau
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning
29th September 2011, 18:24
Nu e rau! E bine, pentru ca acolo ai pe cine arde!
Din cate stiu eu haotik a avut ceva experiente in directia asta. Intreaba-l pe el sa-ti ofere mai multe detalii.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.