Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Continut luat cu japca

Afișare hibrid

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Continut luat cu japca

Sunt un redactor de succes, in fiecare zi cand public jocurile pe siteuri, am o gramada de siteuri care imi fura textele si jocurile, astazi am mai descoperit 2, va invit sa ii vizitati si voi caci nu veti mai avea ocazia, au termen 24 de ore sa stearga contentul preluat din acest moment, jocurile le pot pastra caci apartin propietarilor de drept.

jocbine.ro
    jocuri.bzi.ro

Au acelasi propietar.
    Continutul este preluat de pe ejocuri.ro, punctual, in fiecare zi.

LE: si numerele de telefon ale propietarului, sa nu le uit pana maine Telefon : 0232/213598, 0788/313620
    Ultima modificare făcută de Marylina; 28th September 2011 la 23:51.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

raducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    13th August 2011
    Locaţie
    Targoviste
    Vârstă
    34
    Posturi
    183
    Putere Rep
    27

Implicit

Report la google, eu asa am procedat de fiecare data.
    Oricum daca intra panda pe felie pe .ro nu are rost sa te obosesti.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

imi place sa ii chinui, e mai frumos asa

LexBruckner este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

0 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Tu te folosesti de jocurile alea in acelasi mod, nu ? Le iei gratuit (embed) si le postezi cu un alt text ... Un tip de pe aici a scris un reply care mie mi-a placut extraordinar de mult si care suna cam asa : "Eu fur articole, tu unde postezi ?" Cred ca faci un pic cam mult caz, google oricum vede data la care au fost publicate materialele, primul o sa fie vazut intodeauna mai bine ca restu. Restul vor fi vazute ca fiind copii, vor fi luate in considerare mai putin si acolo unde google gaseste mult continut copiat lesina iar odata cu el si site-ul respectiv care ti-a furat minunatia de text. 75% din informatia de pe net este duplicat, pentru ca unu face si 1000 copiaza mai apoi. Pare ceva rau ? Ei bine nu este.
    Pana una alta daca tot vrei sa te protejezi, legal ai doar o optiune care se numeste copyright. Daca ai deja asa ceva atunci ii poti soma la Google si deasemeni poti actiona in justitie persoana/ele care ti-au copiat textele. Mai trebuie doar sa platesti taxele pentru drepturile de autor, apropo... platesti taxe nu ?

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu nu le iau cu embed, am parteneriat cu producatori dar nu are asta nici o relevanta, omul imi fura tot contentul frate, nu e vorba ca "a luat un text" site-ul lui are titlurile jocurilor mele, descrierile jocurilor mele, jocurile in sine si pana ce si cuvintele cheie si thumburile le-a luat(sau a stat, oare, sa le faca din aceeasi pozitie? hm, nu stiu ce sa zic ).

Pe langa asta, am avut bunul simt sa ii sun inainte sa ii raportez, am zis ca sunt oameni sanatosi la cap, dar nu, mi-au zis "ce sa facem daca facem aceleasi propozitii ca voi?" mai avea un pic si ma certa ca am descrierile ca ei deci nu e vorba de rankat in google aici, e vorba de nesimtire clasa intai si da, mi s-a intamplat sa rankeze unul cu descrierile mele mai sus decat mine (pe cuvinte cheie long tail si fara prea multe cautari, ce e drept).

Iar eu nu ti-am cerut solutii de rezolvare a acestei probleme, am vrut doar sa stie comunitatea SEO din RO care mai sunt leprele si ca ziarul Buna Ziua Iasi, desi are redactori angajati, nu e in stare sa faca o descriere si un thumb, asta e problema mea.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Intr-o situatie asemenatoare ma aflu si eu ca multi altii de pe aici, banuiesc, doar ca pe o alta nisa.

Mie mi se fura imagini, imagini facute de mine personal cu aparatura in care am investit o groaza de banuti (camera foto, cort foto, lumini, obiective, trepied si alte accesorii), bineinteles pt fiecare imagine am brutul la rezolutie maxima atat in format jpg cat si raw.

Nu le am cu legislatia sunt paralel cu asta, dar m-am cam saurat sa le trimit emailuri tuturor taranilor ca sa-i atentionez sa scoata pozele de pe site (multi dintre ei sunt firme: restaurante, firme de catering si livrari, etc).

Asadar, intrebarea mea ar fi ce sanse de castig as avea daca i-as da in judecata, cat de complicat ar fi un astfel de proces, si bineinteles daca as putea obtine ceva de pe urma unui astfel de demers.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

In teorie, daca poti sa dovedesti ca tu esti autorul respectivelor lucruari, celalalt se face vinovat de nerespectarea drepturilor de autor. Apoi tu poti sa ceri daune materiale respectivului.

Pe concret, daca vrei sa faci chestia asta ai nevoie sa iei legatura cu un avocat (preferabil specializat in probleme de genul) care sa iti spuna concret cat poti cere, ce risca ala, etc. si sa te decizi daca vrei sa mergi pana la capat (poate nu ti se justifica, poate n-ai dupa cine lua nimic, poate nu ai sanse de castig)
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

LexBruckner este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    In teorie, daca poti sa dovedesti ca tu esti autorul respectivelor lucruari, celalalt se face vinovat de nerespectarea drepturilor de autor. Apoi tu poti sa ceri daune materiale respectivului.

Pe concret, daca vrei sa faci chestia asta ai nevoie sa iei legatura cu un avocat (preferabil specializat in probleme de genul) care sa iti spuna concret cat poti cere, ce risca ala, etc. si sa te decizi daca vrei sa mergi pana la capat (poate nu ti se justifica, poate n-ai dupa cine lua nimic, poate nu ai sanse de castig)
    Singura dovada acceptata in instanta este MARCA INREGISTRATA si BILANTUL CONTABIL conform caruia PLATESTI TAXE si esti PROTEJAT prin lege. Altfel orice informatie devine PUBLICA si nici o instanta din lume nu v-a accepta ca proba un material pe care poate foarte bine fi inserata data 01.11.1700 chiar daca a fost facut la ora 12:45 in data 09.11.2011

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Cristi, stiu ca cel mai bine vorbesc cu un avocat, dar ma gandeam ca poate e cineva pe acii care a trecut deja prin asta.

Cand copie un mucea flucea e una, sa zicem ca nu are minte, nu stie ce face, dar cand o firma ce livreaza pizza la domicilu sau o firma ce vinde gogosi "semifabricate" foloseste ca imagini de prezentare fotografiile tale e aiurea rau
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Nu e rau! E bine, pentru ca acolo ai pe cine arde!

Din cate stiu eu haotik a avut ceva experiente in directia asta. Intreaba-l pe el sa-ti ofere mai multe detalii.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th November 2010, 16:23
  2. Mi-am luat ţeapă- cred
    De doro în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 67
    Ultimul Post: 12th November 2008, 07:26
  3. De unde e luat ?
    De florin666 în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th May 2007, 03:17
  4. Mi am luat hosting. Si ?