Foarte multe siteuri de jocuri sau destinate jocurilor, inclusiv cazinouri au logouri asemanatoare.. nu e copiat, e doar in tiparul comun nisei..
Foarte multe siteuri de jocuri sau destinate jocurilor, inclusiv cazinouri au logouri asemanatoare.. nu e copiat, e doar in tiparul comun nisei..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am renuntat la acet logo, toate parerile au fost sa nu il folosesc din diferite motive, si am facut un altul, sper ca acesta sa se integreze perfect in site
gamesarea2.jpg gamesarea.jpg[/URL]
Ofere: Creare logo si bannere (pret redus)
Mutumesc tuturor pentru sinceritate si pentru ajutorul dat.
Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...
acest logo este mult mai frumos si poti spune ca si unic![]()
Primul imi place mai mult. Insa ai putea oarecum sa le si imbini. Sa pui la inceput simbolul ala dupa care "mesarea.ro" si dedesubt "Afla care sunt cele mai tari jocuri".
Pe mine G-ul ala cu steluta ma duce cu gandul la secera securista... In rest e reusit, personal as renunta la "secera".
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu cred il putem considera o copie. Inspirat ... poate, dar foarte greu sa-ti dai seama. In orice caz, se potriveste pentru aceasta nisa !
Nu stiu de ce, dar cand ma uit la a doua varianta a logului tau, tare ma duce gandul la un site de poker. In rest e ok, arata bine...
daca are un pixel deplasat mai la dreapta, este denumit altfel si este pe site-ul tau inseamna ca este original si facut de tine si nimeni nu are cum sa te contrazica. Nu iti mai face probleme si ocupa-te de restul problemelor, logo-ul conteaza sa il ai nu si de unde.
Nu cred ca trebuie sa te stresezi. Nu seamana chiar atat de mult. Dupa cum spunea si Haos, multe site-uri de jocuri au logouri asemanatoare. Si asta ca un plus pentru tine, primul logo e mai dragut.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)