20th August 2011, 13:51
1 out of 2 members found this post helpful.
etester.ro copiaza tot
Etester.ro copiaza toate articolele de pe bloguri, integral, fara a cita. Hostingul este la Romarg. Mare atentie. Daca mai este cineva intr-o situatie similara, ma poate contacta.
Am gasit pana acum inca 2 useri care au blogurile copiate acolo. Multumesc frumos.
Ultima modificare făcută de cristianionescu; 20th August 2011 la 14:08.
21st August 2011, 13:10
0 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
cristianionescu
Am gasit pana acum inca 2 useri care au blogurile copiate acolo. Multumesc frumos.
De feed partial nu ai auzit ? - E legal si nu incalca nici un drept de autor daca autorul specifica si un link !
21st August 2011, 13:44
2 out of 2 members found this post helpful.
Alsis, in primul rand multumesc pentru ratingul negativ.
Este vorba despre un feed integral (copiaza pana si imaginile), fara link. In plus Alsis, retine urmatorul lucru. In Romania incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala este un lucru cat se poate de serios. Poti sfarsi destul de urat (vezi cazul Getty Images), iar rezolvarea amiabila poate insemna plata unei compensatii majore. Nu e de joaca cu asa ceva. In plus, pe siteurile mele, copierea de continut este interzisa prin TOS (integral sau partial). In acest caz, textul in cauza este produsul meu intelectual. Produs pe care tu nu il poti monetiza in nici un fel (Adsense de exemplu) sau folosi, fara acceptul meu scris.
Lovelife: Asta e buna. Cine vrea sa intre pe o nisa nu o va face pentru ca tu ai site-uri pe nisa respectiva.
Eu sincer nu prea cred ca ai un proiect personal al tau de succes, pana acum pe forum ai lansat doar un anumit gen de subiecte care nu au nici o legatura cu partea de promovare sau afacere online. Faptul ca te preocupa asa de mult ca cineva cu un site extrem de mic a copiat de pe alte bloguri ceva, raspunde la niste intrebari ...........
Ai dreptate. Hai sa postam toti nisele in care lucram, proiectele, comisioanele, vizitele. Nu ma preocupa ca un site mic a copiat de pe bloguri ceva. Ma preocupa ca un site mic a copiat de pe siteul meu, ceva. Lucru care schimba discutia fundamental.
21st August 2011, 13:59