Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Copiere articol despre Hosting

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Amuzanta faza cu "sa-i fie rusine".. Cum sa-i zici unui hot sa-i fie rusine? E absurd Daca ii era rusine este evident ca nu mai plagia.
    PS: Nu cred ca e @Gianu, avand in vedere ca a avut de-a face cu administrarea unor servere nu cred ca lasa directoarele astea http://gazduire101.biz/wp-content/plugins/ si http://gazduire101.biz/wp-content/themes/ in halul asta.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

@haos, daca nu iti pasa, le lasi asa
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    ..deci recunosti ca site-ul a fost al tau (poate inca mai este) si ai inca acces la el. Cum ai putea sa sti ce extensie a fost cand s-a copiat daca nu erai direct implicat?!

Avand in vedere rapiditatea cu care a fost facuta corectarea, rezulta ca @Mihai Gianu este micul copiator de continut.

Asta tinand cont si de faptul ca el nu gaseste nimic imoral in a copia articole de pe alte site-uri doar pentru ca ele sunt bine redactate. E mult mai usor sa furi decat sa creezi, nu-i asa?!

Linkurile care apar acolo, ca de exemplu ghesi.com, nu ii sunt deloc straine, poate sunt chiar cele din "portofoliul" pe care l-a avut, si se lauda ca le-a dat "la un baiat de aici". Oare exista aceasta persoana?! Ma indoiesc.

@Mihai Gianu ai imaginea destul de stirbita ca sa mai poti nega acuzatiile care ti se aduc. Ar trebui sa incepi sa lucrezi la ea daca vrei ca cineva sa mai dea crezare la ceea ce afirmi.

pai da..sa-ti fie rusine!
    ba baiatule esti prost, prost rau de tot.

am zis ca-l cunosc pe owner si mia spus ce a facut si cand, nu e treaba ta cine e.

eu nu am nici o legatura cu site-ul, am avut site-uri din alta nisa si le-am vandul la cineva de aici, prostule, nici asta nu stiai.

ce link-uri apar acolo nu vad care e legatura au cu mine, daca nu aduci si dovezi palpabile te iau la misto si no sa scapi de mine ever.

lasa tu imaginea mea vezi-ti de a ta.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

@Mihai , no comment la cele scrise de tine.
    Incearca sa fii mai diplomat. Nu ti-ar strica.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Pai rosu ala din profilul lui spune totul despre atitudinea lui in general pe aici pe seopedia.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    44

Implicit

Am vrut sa dau niste infractiuni in threadul asta, dar: una era pentru atac la persoana fara dovezi clare, dar nu exista infractiunea definita si mi-e lene sa fac eu una acuma, alta era pentru agresivitatea limbajului, dar iar n-o dau, pentru ca inteleg reactia. Asa ca va dau na-na-urile aici si inchid subiectul. Va puteti parui pe privat.

mike07, rationamentul tau cum ca Mihai este plagiatorul, nu sta in picioare. Te-ai gandit ca de vreme ce Mihai a vandut siteul cuiva, poate mai pastreaza legatura si l-a anuntat repede de ce se discuta aici? Te rog pe viitor sa nu mai faci afirmatii nefondate, altfel o sa ma vad nevoita sa creez infractiunea respectiva.

Mihai Gianu, am inteles reactia ta, de aia nici nu ti-am dat infractiune. Totusi, te rog sa-ti moderezi limbajul si reactiile pe viitor, cel putin aici, in public. Ce sa inteleaga cei care vin si citesc posturile? Ca aici toata lumea se spurca (,) ca la iarmaroc? Si sa stii ca nu e in regula sa publici un articol de pe alt site, oricat de bine ar fi fost scris si indiferent ca se pune link catre articol, fara sa se ceara in prealabil acordul autorului.

Acestea fiind spuse, thread close.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Articol despre PR
    De Bobby în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th July 2008, 19:58
  2. Articol SEO despre cum sa ajungi in Google News
    De thefan în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st May 2008, 14:06
  3. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th May 2008, 16:26
  4. Inca un articol interesant, despre Freelancing