Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
nu e vorba de card verificat .... ci de cutotul altceva .... baietii de la BT .... au un formular ce trebie completat prin care iti activezi o limita de suma ce vrei sa o tranzactionezi online (treaba asta e valabila pentru site-urile ce nu au in form de cumparare CVV2 - sau cum naiba ii spune - codul ala de securitate d pe spatele cardului ). te duci frumos la banca ....completezi formularul respectiv si iti va merge orice tranzactie cu paypal sau godaddy (astea sunt siterile cu care eu am avut probleme )
Poate intelegeti o data faptul ca Paypal accepta cardurile Mastercard doar pentru a le folosi ca sursa de bani pentru plati in cazul in care in Paypal Balance nu aveti suma necesara.
adica ar trebui sa am in contul paypal bani ca sa pot plati?
Daca nici cu Mastercard nu se poate... atunci ...![]()
Am şi eu aceeaşi problemă, m-am gândit să nu mai deschid alt thread, când este deja unul pe aceeaşi temă.
Am un card de debit în lei VISA Electron de la Raiffeisen care, din câte am văzut, este acceptat de PayPal şi e ok. Totuşi, atunci când încerc să îl ataşez, îmi apare eroarea:
Am verificat totul de zeci de ori, dar degeaba. Am vorbit şi cu o tipă de la Raiffeisen despre vreo eventuală problemă a cardului, a spus că nu este nevoie de nici un fel de verificare din partea lor.We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
Ce poate fi?
Daca ai 0 lei pe card e posibil ca asta sa fie problema, daca nu mai insista sa ceri informatii la Raiffeisen
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)