Habar nu am!Nu mi-au scris ca am fost raportat de cineva + de asta suma totala din zic eu 7-8 tranzactii in decursul acestui an nu depaseste 300-350 euro.
Contul il am verificat am pus la dispozitie toate documentele necesare cine sunt unde stau etc...
Ei zic ca incalc politica lor de vanzare de bunuri.Pai ce sa pui anunt pe un forum "Vand domeniul X pret 5 euro - plata Paypal" e ilegal?
Ce sa mai zic de aia care vand droguri sau arme si primesc plati - pun pariu ca nu ii intreaba ca stiu cum sa procedeze
Eu daca le pun la dispozitie toate documentele nu e bine (in sectiunea Resolve limitation - azi doua noi cereri printre care si sa semnez o declaratie pe propria raspundere ca vand domenii ceva de genu asta - la pastele cailor ca nu mai am nevoie de Paypal o sa folosesc Escrow ca aia cel putin dai contul bancar, documentele si gata e oricum specializat si pe tranzactii de domenii web)
Va voi tine la curent daca mai apare ceva pe parcurs - deocamdata le-am zis sa se duca invartindu-se ca un client in minus sau in plus la 100 mil. cati au nu mai conteaza

Răspunde cu citat