0 out of 2 members found this post helpful.
Cont PayPal Limitat
Salutare tuturor.
In ultima vreme am facut niste sume foarte mari de bani iar contul meu a fost limitat.
Am raspuns la 2 intrebari in legatura cu ce website am avut si de unde am banii . Problema este ca la photo id am bagat permisul de conducere al fratelui iar ei au spus ca trebuie ceva pe numele meu.
Am bagat buletinul meu [ am doar 17 ani ] si in acelas timp am facut cerere sa pot schimba numele la paypal [ incorect name at singup] si am bagat buletinul fratelui si permisul iar acum astept sa se schimbe numele pe contul meu de paypal , se v-a schimba asa-i? Iar buletinul meu va fi respins oare? Deoarece mi se va schimba numele .
Va rog am nevoie de acei bani din cont si nu mai pot face alt cont , deoarece nu am de unde sa iau alt card :'( ceva sfaturi? Sa ii sun sa le spun ca a fost facuta o greseala la inregistrare? Dar deja am bagat buletinul meu la photo id dar nu au spus nimic .
PS: Am facut cerere de schimbare a numelui deoarece eu nu pot dovedi unde stau si etc , pentru ca am 17 ani . Numele este gen : Bob Smith numai ca in loc de Bob sa il schimb in Wiliam. Am adaugat buletinu si permisu lu fratemo , dar sper ca nu este prea tarziu deoarece le-am trimis o poza cu buletinul meu si scrie "In progress" .
Ultima modificare făcută de NoOneCares69; 30th June 2015 la 06:37.
0 out of 1 members found this post helpful.
Nelamurire
Dacă imi voi inchide contul de paypal. Voi putea folosi cardul din nou? Adica sa atasez acest card pe alt cont?