Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Despre dispute

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit Despre dispute

Astazi am vrut sa cumpar un site de la un tip. I-am cerut intai domeniul apoi ii dau banii si sa imi dea fisierele. Dar el, nu si nu, ca nu are incredere.

Greseala mea ca am avut eu in el, mai ales ca eu nu am avut parte de tepe pana acum. I-am dat banii si datele pentru transferul domeniului. Am astepta sa faca backup, domeniul sa il mai transfere, pauza. Imi zice dupa vreo cateva minute ca a facut backup si sa ii mai dau odata datele de transfer pentru domeniu. I-le dau si iese dupa mess.

Astept inca 5 minute si il sun, era la magazin ca l-a trimis maica-sa sa ia nu stiu ce. Astept sa intre si nimic, vad cu un detector ca e online si la mine era offline, incerc sa ii dau add de pe alt id si nu imi da accept.

Deja imi mirosea a teapa asa ca am dat claim la paypal cu speranta ca imi voi recupera acei bani. Il mai sun si ii explic ca am dat claim si cica trebuia sa astepti putin ca nu te mai am in lista etc... Dupa 10-15 minute ma gaseste in lista si imi arata print screen cum ca i-a retras paypal banii, dar contul sau era neverificat si la ballance ii arata suma transferata de mine dar cu - (minus). Deci el banii i-a si retras sau ia transferat imediat pe al cont dupa ce i-am dat eu? Era logic sa ii arate ca are 0 euro nu cu - (minus). I-am cerut sa imi arate print screen si la lift limit sa vad cat mai are pana depaseste suma maxima trasferabila la conturi neverificate dar nu a vrut.

Ce as putea sa fac? Ma gandeam la o plangere la politie plus ca e din Vaslui, relativ arproape de mine (Vrancea).
    Si, PayPal mai are cum sa imi returneze banii?

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    35

Implicit

Daca e din vaslui, poate te pot ajuta eu cumva ? Niste date de contact te rog.. avand in vedere ca iai facut plata.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok, discutam pe privat.

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    27

Implicit

Vad ca esti pe cale sa obti ajutor, oricum ar merge sa faci si plangere la politie, poate asa data viitoare sta cuminte. Daca este user de aici da si un nume sa vedem si noi de ce sa ne ferim. Iar numele site-ului la fel pentru a nu cumva sa cada si altii in capcana. O zi buna, Claudiu
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Vali, inainte de a te apuca sa faci reclamatii sau mai stiu eu ce altceva, asteapta sa se finalizeze disputa in paypal. Ai 99% sanse sa iti recuperezi banii. Intr-adevar, poate dura ceva, dar ti-i vei recupera. PP nu tolereaza "tepele" .
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu este de pe acest forum ci dupa un alt forum (fostul forum gtop). Este un site de "filme online".

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

off topic: De cate ori mai trebuie sa va spunem ca tranzactiile se fac printr-un serviciu de escrow pentru a evita asemenea situatii?
    Aha, chiar e indicat sa te duci sa faci reclamatie la politie, sa reclami teparul care te-a pacalit cand ai vrut sa cumperi un site ilegal (glumesc, sa nu mi-o iei in nume de rau)
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, Roby la asta m-am gandit si eu, nici site-ul nu este unul prea grozav.
    Da, dar ma gandesc, daca el avea cont neverificat si banii trimisi de mine deja poate i-a trimis intr-un cont verificat si i-a scos pe card. De ce sa ii arate - suma cand trebuia sa ii arate 0. Paypal acum de unde sa imi mai dea bani? daca el avea cont neverificat

buttadeus este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    8th April 2011
    Locaţie
    Focsani
    Posturi
    64
    Putere Rep
    25

Implicit

Partea cu site-ul ilegal o poate rezolva usor in fata politiei. Le spune ca intentiona sa faca altceva pe acel domeniu (legal). Se pot refolosi descrierile, de exemplu. Plangerea ar trebui facuta.

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    27

Implicit

Scuze de micul offtopic: @robyroy gluma gluma, dar probabil cunosti cum sta situatia, exemple multe numai la americani vezi (om cinstit dat in judecata de catre hot, pentru ca a patit nu stiu ce in timp ce jefuia casa)... Chiar si la noi (daca nu ma insel) a fost un caz de judecata din cauza ca in loc de droguri i-a dat altceva.

Problema se pune ca daca se ia atitudine si te complici putin cu politia asiguri tranzactii mai bune atat pentru tine cat si pentru alti cumparatori, asa toata lumea (teparii) zice "e pe net, netul e net, nu patesc nimic".
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre XML
    De cris în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 2nd July 2011, 00:17
  2. Despre RSS...
    De webangel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th August 2007, 12:43
  3. Dispute
    De Ciprian Sorlea în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 13th June 2007, 20:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •