Tu ai nume@yahoo.com atasata la Paypal si atasezi o a doua adresa: nume2@yahoo.com. Intrebare: poti primi bani pe a doua adresa (nume2@yahoo.com)? Poate e idioata intrebarea, dar chiar nu am habar si am nevoie sa stiu. Multumesc.
Tu ai nume@yahoo.com atasata la Paypal si atasezi o a doua adresa: nume2@yahoo.com. Intrebare: poti primi bani pe a doua adresa (nume2@yahoo.com)? Poate e idioata intrebarea, dar chiar nu am habar si am nevoie sa stiu. Multumesc.
Normal ca poti primi.
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si conžinut video cu artizan Daniel Havrince ★★
Poti chiar sa o setezi pe a 2a ca fiind principala si sa o stergi pe cea initiala.
Am lista de directoare romānești gratuite și o unealtć pentru cćutare de utilizatori īn rețelele sociale romānești.
Eu iti recomand sa iti faci 2 conturi astfel sa ai 2 adrese de paypal deferite ,daca vrei sa eviti situati neplacute, daca ti sa blocat contul paypal nu prea il mai poti debloca.
Chestia cu mai multe mail-uri pe acelasi cont de paypal am facut-o si eu, insa si din alte motiv mi sa blocat contul de paypal.
Nu, nu poti atasa acelasi card,vrei 2 conturi diferite ,trebuie sa ai 2 carduri diferite...
Un card poate fi atasat unui singur cont, chiar daca il stergi din contul initial, am incercat eu saptamana trecuta.
Si inca o chestie ciudata pe care nu mi-o explic, am facut un card diferit atasat la acelasi cont bancar, si paypal a stiut si la respins, a spus ca folosesc deja cardul la alt cont.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Doar n-or fi prosti astia de la Paypal. Topic-ul poate fi inchis, am obtinut raspunsul dorit. Multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)