Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 32

Subiect: Pentru ca Chargeback -ul sa nu se faca!

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    54
    Posturi
    622
    Putere Rep
    41

Implicit

Treaba e dubioasa rau. Nu accepta plata prin Paypal, poate sa retraga banii, si deoarece Paypal seller protection = ZERO, o sa ramai fara site. Daca e de buna credinta ar trebui sa accepte escrow.com, sau alte servicii de genul acesta care asigura ambele parti (una sa primeasca plata si alta sa primeasca site-ul), ex: sedo.com, chiar si godaddy au asa ceva.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

sunt si servicii de tip escrow unde poate plati cu paypal, si sa rezolvat si problema lui cu banii care sa nu ajunga sa fie vazuti de banci
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    54
    Posturi
    622
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    sunt si servicii de tip escrow unde poate plati cu paypal, si sa rezolvat si problema lui cu banii care sa nu ajunga sa fie vazuti de banci
    Exact, important este ca respectivul serviciu de escrow sa asigure vanzatorul ca nu se va face chargeback / retragere prin Paypal de catre cumparator, aici fiind de fapt cheia problemei. De asemenea, trebuie vazut ca serviciul de escrow respectiv sa fie unul cunoscut, si nu vreo fantoma.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Sincer, mie mi se pare foarte putin probabil ca prin paypal sa se poata face o plata de ordinul XX.XXX . De regula un ewallet are o limita pana la care se poate plati. Si sncer ma cam indoiesc ca este atat de ridicata. De asemenea, cred ca nici macar cu cardul nu poti debita o suma atat de mare.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

9 out of 9 members found this post helpful.

Implicit

Situatia prezentata de tine trebuie sa se incadreze, fara urma de dubiu, intruna din categoriile astea: 1) el iti da teapa tie, 2) tu ii dai teapa lui sau 3) amandoi dati teapa altcuiva. Daca este cazul 1 si noi iti dam sfaturi, te ajutam de fapt sa iei teapa mai repede. Daca este vorba de cazul 2 sau 3, atunci suntem complici la tepuiala.

Asadar raspunsul este urmatorul: fie folositi un serviciu escrow, fie alta modalitate de plata sau ia un bilet de avion si vine sa ti-i livreze personal (e acelasi cost ca la escrow).

Si fiindca inca mai exista dreptul la libera exprimare si opinii proprii, eu tind sa cred ca amandoi traiti cu iluzia ca unul il tepeste pe celalalt..
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Situatia prezentata de tine trebuie sa se incadreze, fara urma de dubiu, intruna din categoriile astea: 1) el iti da teapa tie, 2) tu ii dai teapa lui sau 3) amandoi dati teapa altcuiva. Daca este cazul 1 si noi iti dam sfaturi, te ajutam de fapt sa iei teapa mai repede. Daca este vorba de cazul 2 sau 3, atunci suntem complici la tepuiala.

Asadar raspunsul este urmatorul: fie folositi un serviciu escrow, fie alta modalitate de plata sau ia un bilet de avion si vine sa ti-i livreze personal (e acelasi cost ca la escrow).

Si fiindca inca mai exista dreptul la libera exprimare si opinii proprii, eu tind sa cred ca amandoi traiti cu iluzia ca unul il tepeste pe celalalt..
    Good point Mai pragmatic de atat nici ca se putea Un mare plus de la mine.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@haos sigur a facut profit din afacerea asta. 5 ratinguri pozitive

zetman este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

Implicit

So! sa o lamuresc ! partial am rezolvat situatia!
    Nu e din Bolivia e din Ucraina am aflat ulterior , am efectuat tranzactia si am tranferat siteul! De ieri (16.02.2012) de la ora 4 PM pana acum la ora 1 AM vad ca nu a facut chargeback!
    Are numai calificave bune pe DigitalPoint nici unu negativ! Are un site care nu vreau sa ii dau numele din care mi-a zis ca castiga intre 5-10k $ pe luna si de aia are bani in paypal ! Mai mult suma nu a fost livrata de pe cardul bancar ci din sumele care au intrat in paypal si e mai putin probabil sa se duca la banca sa face chargeback! La detalii am specificat toate detaliile tranzactiiei !

Acum pana nu am banii in mana ...nu pot sta linistit! Am retras momentan 500 Eur atat e limita la paypal pe zi!
    Sper sa stau linistit pare om de treaba 30 ani cu familie 10 angajati la office , mi-a dat datele reale pentru a putea sa ii mai transfer un cont ! Acum astept ..

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Speram sa fie asa cum zici tu! Cu toate ca am mai vazut povesti atat de frumos conturate incat...

Ca o masura de precautie ai putea sa mai faci rost de un cont de paypal (nu stiu, cineva din familie) si sa transferi banutii acolo, teoretic esti ceva mai protejat.
    P.s. Chargeback-ul nu il face de la banca, ci din paypal, se poate da tranzactie neautorizata sau Item dispute.
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eventual sa mai transferi princonturile de paypal ale unor prieteni ca gift si sa ii scoata ei din paypal, ca sa mearga mai repede

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Teapa prin PayPal ChargeBack
    De dracosu în forumul PayPal
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 28th July 2011, 09:52
  2. Caut pe cineva sa imi faca un banner!
    De Florin Traian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd March 2011, 19:26
  3. Cum se incearca sa se faca bani
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 83
    Ultimul Post: 22nd October 2010, 17:46
  4. Chargeback Settlement
    De Mascka în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th March 2010, 22:36
  5. Solutii / idei pentru evitare chargeback PayPal
    De superbus în forumul PayPal
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 24th February 2010, 13:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.