Cine ma poate ajuta? Am nevoie cat de repede posibil de 20$ moneybookers, ofer 24$ paypal.
PM sau id dan0dan9.
Dau pozitiv.
Multumesc
Cine ma poate ajuta? Am nevoie cat de repede posibil de 20$ moneybookers, ofer 24$ paypal.
PM sau id dan0dan9.
Dau pozitiv.
Multumesc
Sunt pasionat de jocuri mahjong cele mai tari jocuri din Ciocovenii de sus si de jos :D
Da, inca trei. Tu?
Lasand deoparte faptul ca nu ai citit probabil acest lucru : Nu se permit threaduri gen "Alimentare cont Paypal"! , afirmatia ta care personal m-a amuzat, e penibila. Sincer.
Oricum, ma bucur pentru tine ca ai rezolvat. Sper ca i-ai dat omului care te-a ajutat reputatieNu ca ar conta in vreun fel, tu fiind pe rosu (de ce oare?)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@roby
Probabil si pentru asa ceva. Si nu, eu nu am dat negativ....nu de asta sunt pe acest forum.
Sper ca satisfactia ta e suficient de mare pentru bad-ul acordat. De obicei cand nu ai nici o activitate si te plictisesti pe acasa, incerci sa faci un pic de rau, ca sa iesi in evidenta.
@roby , intradevar m-am ars, asta e .. data viitoare voi fi mai precaut in a baga mana in foc pentru cineva.
Sunt pasionat de jocuri mahjong cele mai tari jocuri din Ciocovenii de sus si de jos :D
Nu stiu cui te adresezi exact prin aceasta fraza. Daca mie .... stii care este ironia? ca din cele 13 ratinguri negative pe care le-ai primit pe acest topic, niciunul nu e de la mineDe regula personal prefer sa ridic reputatia cuiva care posteaza ceva util pentru comunitate, decat sa i-o daram unuia care oricum si-o darama singur.
Si cu asta, personal am incheiat discutia in acest thread .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@Roby
Ironia e si mai mare, ca nici eu nu i-am acordat rating negativ, nici aici sau in alt post. Vorba ta, reputatia si-o darama singur, nu are nevoie de ajutor. Ca si tine, inchei discutia.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)