Problema nu e neaparat sa nu intri de pe ip de romania ci sa nu intri in algoritmul lor care detecteaza "nereguli" (si in care un ip de romania are mare importanta). Un exemplu e sa intri in cont din Germania tot timpul si la un moment dat sa ceri transfer de bani din Romania.Hmm, ciudat este faptul ca in Februarie 2006, dupa un telefonat cu suportul PayPal Germany
baietii de la PayPal ma sfatuiau sa nu intru in contul meu de pe teritoriul Romaniei, findca risc sa-mi blocheze contul.
Eu am patit-o dupa ce am folosit paypal vreo 2 ani din Romania am zis ca securizez mai bine contul si sa-i adaug un al doilea email fara drept de "admin".
L-au blocat si pentru deblocat ai de trecut prin f multe si e destul de greu cand esti in Romania si trebuie sa dovedesti ca nu esti...
Eu am avut "noroc" atunci, tocmai transferasem grosul contului, au mai ramas vreo 30 de usd pe care i-am donat paypal.
Cu ebay am avut mai mult noroc, am reusit sa imi deblochez contul dupa 30 de minute la telefon cu ei in care a trebuit sa-i conving ca eu sunt eu.

Răspunde cu citat