@cristian
...de ce sa vorbesc prostii, am spus ce mi-au zis astia de la suport aici.
Ciao
@cristian
Ciao
<div class='quotetop'>QUOTE(RedPoint @ May 11 2006, 12:33 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
@cristian
Ciao
[/QUOTE]
Da nu am spus-o ostentativ. Te cred, si eram doar foarte mirat. :blink:
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Din motive de securitate, dupa mai multe intrari de pe ip de romania, dupa autentificare ti se cer cateva date suplimentare - ssn/nr credit card inregistrat la ei/nr card paypal. Aceasta verificare apare periodic cel putin o data pe luna daca sunt ip-uri din .ro.
In principiu e ok, e doar o masura de securitate. (decat sa faca ca si altii care au banat tot ce e ip de romania)
So.. treaba este dupa cum urmeaza: clientii procesor.ro pot incasa plati in magazinele lor prin paypal de la clientii paypal DIN AFARA ROMANIEI.Postat în original de myamar @ Feb 24 2006, 06:23 PM) [post=10938
Noi, la FunGift.ro, deja am avut astfel de comenzi platite de cetateni americani si germani din contul lor de paypal. Este un lucru bun pentru clientii procesor.ro, este o chestie neutra pentru to]
....
Din cate inteleg, nu a venit Paypal in Romania, doar Dot Commerce intermediaza pentru comerciantii romani acceptarea platilor prin paypal.
Presupun ca vom plati un comision marit, si paypal si dotcommerce trebuie sa-si ia partea.
Un pret mic pentru accesul la 50 de milioane de membri paypal...
[/QUOTE]
So.. treaba este dupa cum urmeaza: clientii procesor.ro pot incasa plati in magazinele lor prin paypal de la clientii paypal DIN AFARA ROMANIEI.
Noi, la FunGift.ro, deja am avut astfel de comenzi platite de cetateni americani si germani din contul lor de paypal. Este un lucru bun pentru clientii procesor.ro, este o chestie neutra pentru toti ceilalti.
E un inceput...
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)