Salutare dragi colegi, nu prea mai activez in online si nu mai am bloguri. Ideea este urmatoarea: un magazin organizeaza o campanie si pentru fiecare advertorial publicat ofera un cupon de cumparaturi pentru acel magazin. Magazinul este nisat, produse pentru casa, becuri, lustre...
Fiecare cupon primit in urma unei participari il voi folosi pentru achizita unor lucruri esentiale pentru o casa (becuri, intrerupatoare, candelabre simple si asa mai departe). Aceste lucruri le voi dona, mai bine zis le voi instala unor oameni care au nevoie de ele.
Unul dintre cazuri: Elena, traieste intr-o garsoniera, are o fata si un baiat, sotul ei a murit. I-am varuit acum cateva saptamani si prizele sunt vechi, iar un candelabru lipseste. Cu ocazia asta i-as oferi un cadou frumos.
Ce am nevoie din partea voastra? Daca aveti un blog mai vechi de sase luni si continut, doresc sa adaug un articol. Eu il scriu. Ma gandesc ca aveti bloguri pe care le folositi pentru sustinerea altor site-uri...
Eu scriu, voi publicati si pot ajuta pe cineva cu ceva frumos. Daca puteti sa imi oferiti acest "beneficiu" va rog sa imi spuneti aici sau printr-un mesaj privat.
Multumesc!

Răspunde cu citat