Am primit si eu articolul. Pentru primul articol incercat nu prea a avut inspiratie insa al 2lea a iesit ok si l-am postat. Luand in calcul ca este incepator si banuiesc ca preturile vor fi ceva mai mici pana prinde experienta, este in regula.
Tinand cont ca vrei sa te lansezi pe nisa asta am sa-ti scriu 2 sfaturi de care sper sa tii cont si sa iti fie utile:
- nu accepta nise la care nu te pricepi doar pentru a avea de lucru. Alege o serie de nise la care te pricepi si care te atrag si scrie doar pe ele o perioada. Pe o nisa care iti place nu vei avea nevoie de surse de inspiratie (cele care nu le-ai gasit la primul articol pentru mine) ci vei reusi sa iti folosesti imaginatia si cunostintele.
- nu te limita la un numar de xxx cuvinte doar pentru ca asa a fost intelegerea. In general articolele se scriu atat de lungi cat sa fie complete, iar plata se face la urma pentru numarul total de cuvinte al pachetului. Nu da bine nici pentru tine nici pentru client articolele trase de par (fie ele prea lungi fie prea scurte) pentru a face numarul de cuvinte.

Răspunde cu citat