Pana acum mi-am oferit serviciile de content writing, graphic design si social media management prin intermediul No name available, fosta "companie" sub numele careia activam. Din pacate, datorita unei situatii neplacute, am pierdut tot: nume, website, etc.
Cu toate astea am inteles ca nu are nici un sens sa ma dau batut cand as putea sa ma mobilizez si sa vin cu ceva si mai bun. Asa a aparut Createvertising care astazi, 16.08.2013, are lansarea oficiala. Tocmai pentru a celebra acest moment, si pentru a-l marca intr-un fel aparte, am decis sa oferim 5 articole gratuite (de cate 300 de cuvinte fiecare) primilor 5 utilizatori cu minim 5 bulinute verzi la reputatie.
Cum vom proceda?
Asteptam un raspus, chiar in acest thread, de la utilizatorii doritori. Primii 5 membri ai forumului Seopedia, cu minim 5 bulinute verzi, vor primi fiecare cate un articol de 300 cuvinte in limba romana, pe nisa specificata. Indiferent ca vorbim de IT, Gadgets, Fashion, Auto, etc., pentru noi nu este o problema.
Dupa livrarea articolului ne-ar placea, daca se poate, sa primim si un review. Nu ne intelegeti gresit, nu vrem sa obligam pe nimeni, insa am vrea sa aflam o parere sincera despre serviciile oferite.
Mentiune!
- Luam in considerare numai reply-urile la acest thread. Nu va apucati sa-mi umpleti casuta cu PM-uri, ca nu va iau in considerare!
- Mi-ar placea, de asemenea, daca dupa livrarea articolului ati putea sa lasati un link cu locul in care a fost publicat. Nu de alta, dar poate vor si altii sa vada cum scriem!
- Avem si site!