Scriu articole in limba romana pe domenii diferite: frumusete, sanatate, deco, sexualitate, sarcina. Pentru exemple de articole lasati MP
Scriu articole in limba romana pe domenii diferite: frumusete, sanatate, deco, sexualitate, sarcina. Pentru exemple de articole lasati MP
Same user?
no, not the same
anca si ramo_mona sunt de pe aceleasi ip, vad ca ti-ai trecut si aceeasi data de nastere.
Motivul?
Un bun prieten a colaborat cu ramo_mona si chiar a fost dezamagit de serviciile prestate. Poate ne da mai multe detalii
Asta i-am cerut si eu in threadul celalalt. Doar a zis ca a fost dezamagit, insa n-a specificat si de ce (asta mi se pare aiurea, ca asa poti strica threadul unui om fara nicio problema). Sa speram ca revine cu detalii. Oricum, ceva e ciudat cand cineva revine cu un al doilea cont asa repede...
e sora mea geamana! care e problema?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)