Logo pentru : Vezi Profil: Mariusbg - SeoPedia Forum
Curs bnr
Curs bnr si curs valutar banci
Designul va fi asemanator cu eCommerce Software | CubeCart.
Ar fi ok un logo asemanator cu cel din exemplu cu 365 pus separat sa iasa in evidenta si cu un $ in loc de s...ceva de genul asta.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Logo pentru : Vezi Profil: PhoeniXman - SeoPedia Forum
poti incerca si ceva pentru ODIX, va vi un serviciu de optimizare/programare/design
![]()
Codeinwp.com - Wordpress experts
multumesc si eu, pun link![]()
Nu e musai ZMY, puteti sa le luati pe toate sa le decupati si sa le dati la 5E.Nu am facut asta pentru link-uri, dar multumirile de orice fel sunt intotdeauna binevenite
.Ma gandesc sa lansez un serviciu ca asta si pentru layout-uri, dar acolo fiind deja mai mult de munca, o sa introduc o taxa de seriozitate derizorie de 10E, ca sa nu imi ceara toata lumea care se plictiseste exemple
.
L-ai facut cumva si pe al meu?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Logo pentru : Vezi Profil: Guess Who - SeoPedia Forum
URL site : haine-online.biz
Descriere site: Aici gasesti tot ce e nou in materie de haine
Preferinte culori/exemple : gen ce am eu in header, dar mai dragut
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Logo pentru : Vezi Profil: websiteanunturi - SeoPedia Forum
As dori si eu un logo gratuit pentru site-ul Anunturi gratuite,Site de anunturi gratuite,Anunturi online,Portal de anunturi,Anunturi promovate
Combinatii de culori le gasesti pe site, eventual se poate adauga culori complementare.
Descriere: e simplu, site de anunturi gratuite
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)