Eu iti trimit PM.
Eu iti trimit PM.
Scuze ca nu am respectat ordinea , a fost o eroare, acum o sa le iau in ordine
Logo-ul pentru Vezi Profil: hl2u - SeoPedia Forum :
URL site : CAZARELAMUNTE.NET
Descriere site: turism destinat monetizarii prin afiliere
Preferinte culori/exemple : *http://www.hotelpeeps.com/hotel-deals* si/sau *http://www.budgetplaces.com*
*Asta va fii singurul logo transparent, logo-urile asa cum am zis in primul thread vor veni intr-un format standard pe culorile site-ului vostru. Daca vreti logo-ul cu transparenta costa 10E .As dori daca vede un moderator sa adauge mentiunea asta la extras.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Logo-ul pentru Vezi Profil: Todosin - SeoPedia Forum :
URL site : Online sports betting
Descriere site: sports betting uk
Preferinte culori/exemple : negru ,albastru,galben
Logo-ul pentru : Vezi Profil: MaXz - SeoPedia Forum
URL site : specialbody.net
Descriere site: moda, fashion, femei
Preferinte culori/exemple : roz negru.
![]()
Ultima modificare făcută de Toto; 17th October 2013 la 23:23. Motiv: link aiurea...
Codeinwp.com - Wordpress experts
Multumesc mult.
multumesc frumos![]()
Logo pentru : Vezi Profil: gabriel.stancu - SeoPedia Forum
URL site : www.golfromania.org
Descriere site: portal cu diverse informatii despre golf
Preferinte culori/exemple : fara preferinte anume / poate fi folosita culoarea prezenta acum in meniu
![]()
am trimis pm
Logo pentru : Vezi Profil: robyroy - SeoPedia Forum
URL site : Cancer :: Neoplasm malign
Descriere site: portal despre cancer
Preferinte culori/exemple : Ca si culori, singura rugaminte are sa se muleze pe coloritul siteului
Logo pentru : Vezi Profil: raxiro - SeoPedia Forum
URL site : fashion-universe.com
Descriere site: Fashion universe, home of the fashion articles and latest fashion information. Discover what is new in clothes fashion and design
Preferinte culori/exemple : nu am preferinta, ceva sa se potriveasca cu movul ala.
![]()
Merci fain.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Logo pentru : Vezi Profil: tiberiur - SeoPedia Forum
Site: clinici.info
Descriere site: baza de date cu toate clinicile din romania
Preferinte culori: site-ul va rula pe tema aceasta: GeoPlaces v4 | Create & Manage City Directory Website Easily in WordPress. Preferinte: sa fie ceva simplu si profesional care totodata sa transmita ideea principala a site-ului. Cred ca daca ramai la aceleasi culori (nuante de gri&alb)
![]()
Foarte faina a doua versiune , maldini doar de curiozitate si eu zic ca va arata trasnet, la a doua versiune textul clinici fal alb simplu si cu contur rosu, doar o parere.Logo pentru : Vezi Profil: tiberiur - SeoPedia Forum
Site: clinici.info
Descriere site: baza de date cu toate clinicile din romania
Preferinte culori: site-ul va rula pe tema aceasta: GeoPlaces v4 | Create & Manage City Directory Website Easily in WordPress. Preferinte: sa fie ceva simplu si profesional care totodata sa transmita ideea principala a site-ului. Cred ca daca ramai la aceleasi culori (nuante de gri&alb)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)