Din pacate eu sunt nevoit sa ma retrag deci imi cedez locul.
1. MaXz
2. Rares
3. drago0sh
4. IonutToma
5. Lukian
6. Cristi Ursut
7. gabriel.stancu
8. haos
Din pacate eu sunt nevoit sa ma retrag deci imi cedez locul.
1. MaXz
2. Rares
3. drago0sh
4. IonutToma
5. Lukian
6. Cristi Ursut
7. gabriel.stancu
8. haos
Salut,
Un loc 9 daca se poate.
1. MaXz
2. Rares
3. drago0sh
4. IonutToma
5. Lukian
6. Cristi Ursut
7. gabriel.stancu
8. haos
9. kmedia
Mersi!
Articolul meu a fost publicat aici. Multumesc pentru oportunitate, lovelife!
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Nu am primit decat 2 advertoriale
Pentru -Rares- Siguranta in calatorii: scaune auto pentru copii
Pentru IonutToma Blana - elementul oricarei tinute de mamica moderna
Astept si de la restul
trimit maine cel tarziu (calculasem cele 5 zile din oferta si mi-am notat pentru seara asta de trimis advertorialul);
multuemsc,
Am primit de la un user urmatorul text cu explicatia advertorial
Vreau sa va spun ca asta nu este un advertorial, este mult prea scur, si in al doilea rand un site de id-uri de mess nu este un site serios ce ar putea fi promovat de mineAm nascut de curand un baietel nazdravan care din pacate nu vrea sa faca nani noaptea. La inceput am crezut ca inebunesc, noptile mele se transformase in nopti albe, plictisitoare in asteptarea diminetii ca bebelusul meu sa adoarma. Intram pe net , nu stiam nici eu ce sa caut ca sa-mi omor timpul, pana intr-o zi cand o prietena m-a sfatuit sa ma inscriu pe kissid.ro, site-ul in care ai numai de castigat: multii prieteni noi si premii la alegere. Acum nici nu mai simt cum trece timpul, noptile mele plictisitoare au devenit nopti castigatoare. Sunt bucuroasa acum.. pentru ca am o groaza de *id-uri de mess (http://www.-----.ro)* pe care le-am adaugat in lista mea, si prietenii noi care ma ajuta sa-mi cresc copilul armonios!
Ultima modificare făcută de lovelife; 15th November 2011 la 17:30.
Sa fie oare advertorialul trimis de proprietarul siteului kissid.ro ?![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
1. MaXz
2. Rares
3. drago0sh
4. IonutToma
5. Lukian
6. Cristi Ursut
7. gabriel.stancu
8. haos
9. kmedia
10. redhat
Ma scriu eu pe lista pentru ultimul. Il am scris, mai arunc o privire peste el si ti-l trimit in cateva ore.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Articolul meu a fost publicat. Multumesc lovelife.
confirm publicarea;
multumesc & +
Cine mai are de trimis articole va astept, pentru ca a fost inchis forumul perioada asta sa prelungit oferta. Deci trimiteti articolele
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)