Avocatul meu a spus ca nu este nici o problema cu acel articol, m-am consultat inainte de a face pasul asta, dupa cum vezi singurul element privind identitatea omului este numele lui si scoala, restul sunt link-uri spre alte pagini in care sunt prezentate informatiile, dar el se ocupa de cazuri mult mai mari, cat timp spun doar adevarul in articol. Am ca dovezi si discutiile private cu el in care a spus ca vinde domeniul si sa ii trimit banii, la fel are dovezi (pe care le-am vazut) si o alta victima inselata de acest individ
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cunosc cazuri de oameni care au fost condamnati pentru inselatorie cu mai putine dovezi, bani dati cashe, fara sa existe martori, fara contract fara nimic, sau acei romana care au facut diverse tipuri de fraude in state, cazuri in care bani au fost trimisi pe alt nume si tot au fost condamanti, problema este de tip si de dorinta de implicare si a celor pagubiti si a autoritatilor pentru a pune acest om la punct.
Daca cineva se ambitioneaza cineva suficient de mult, omul poate ajunge chiar si la puscarie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama