Am inceput recent (in urma cu aproape 2 sapt) un director de articole gratuit: Director Articole Online | Publicitate Gratuita Avand in vedere ca este destul de nou, are cam putine articole si voiam sa mai astept pana sa-l pun in sectiunea asta, dar la sugestia lui robyroy am zis sa-l public aici.

Articolele pot fi despre orice topic, excluzand site-uri cu continut interzis sau site-uri penalizate de google.

Beneficii:

posibilitatea de a pune 3 link-uri dofollow
link-urile sunt promovate pe twitter si pe facebook si pe retele romanesti de bookmarking
articolele sunt indexate de google in cateva minute
imi rezerv dreptul de a adauga o poza, de a formata putin unde cred ca este cazul, pun un H2, un bold, chestii dintr-astea, pentru optimizarea articolelor
toate categoriile au link direct pe homepage iar orice postare va fi la maxim 2-3 click-uri fata de homepage

Reguli:

articolul sa fie unic si sa aiba minim 250 de cuvinte - toate articolele sunt verificate pt continut duplicat
fara link-uri de afiliere
pe cat posibil, sa nu fie greseli de ortografie sau gramaticale; oricum citesc in principiu toate articolele si le corectez unde-i cazul, dar daca-s prea multe greseli, le trimit in trash

Am in plan sa promovez destul de serios directorul, deci estimez un PR frumusel la urmatorul update, desi abia am inceput promovarea lui. Va astept cu articolele.