Dragi colegi, dat fiind ca directorul pe care il pastoresc (Advertoriale Gratuite) a depasit deja varsta de 1 an, perioada in care, zic eu, am publicat articolele voastre destul de rapid, am decis sa fac cateva modificari in ceea ce priveste politica de aprobare a articolelor (modificari care sper eu sa nu va afecteze prea tare), din dorinta de a va oferi beneficii maxime din punct de vedere SEO. Astfel:
* Numarul minim de cuvinte ramane acelasi, mai precis 300.
* In articolele care contin 300+ cuvinte, nu mai accept decat un singur link. Pentru doua linkuri inserate, articolele vor trebui sa aiba 500+ cuvinte.
* Articolele trebuiesc redactate astfel incat sa ofere informatie utila cititorilor, sub forma unei stiri, recenzii, articol informativ, etc. Nu se (mai) accepta articole cu vadita tenta de reclama, decat in sectiunea Oferte, unde va puteti promova produsele, sau in sectiunea Afaceri, unde va puteti promova pravalia.
* Daca pana acum am mai trecut cu vederea faptul ca anumite articole aveau mai putin de 300 de cuvinte, incepand din acest moment, tot ce nu se incadreaza in TOS vor merge catre cosul de gunoi.
* Tot incepand de astazi, voi demara o campanie de verificare a articolelor deja publicate. Tot ce va fi gasit ca si continut duplicat (articole care ulterior aprobarii au mai fost publicate si pe alte siteuri) va fi sters, fara nici o atentionare (sorry guys, stiu ca printre voi mai sunt cativa care se tin de asemenea practici), astfel incat sa ramana pe director doar articole unicat.