Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 39

Subiect: Oferte PERMANENTE de advertoriale gratis

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit Oferte PERMANENTE de advertoriale gratis

Puteti posta aici ofertele permanente de advertoriale gratis pe care le aveti. Sper ca e destul de clar.

Sunt deja vreo 2 threaduri pe aici (unul al lui Dan daca nu ma insel) care ofera astfel de servicii si s-ar duce la fund threadurile respective in lipsa unuia ca acesta.

Fiecare are dreptul ca intr-un post sa-si prezinte oferta impreuna cu toate conditiile necesare (numar de caractere, numarul maxim de link-uri, etc.). Alte discutii consider ca sunt inutile in acest thread, ba mai mult s-ar incalci totul (oferte, comentarii, etc.).

Daca conditiile se schimba in timp (cu mentiunea ca ramane caracterul permanent) imi puteti cere mie sau altul moderator sa va editez posturile.

Va rog ca post nou sa faceti doar in cazul in care e vorba de un site nou.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Vin eu primul cu oferta mea. Postez articolul oricui pe Director Articole Online cu 2 link-uri inauntru. Minim 200 de cuvinte, continut unic (nu publicat si-n alta parte, nici copiat din carti nu e ok, ca am intalnit ), scris coerent si fara greseli gramaticale.
    Numarul de articole pe care-l puteti trimite e nelimitat. Puteti face cont pe site (are o interfata prietenoasa) sau puteti pur si simplu sa-mi trimiteti un PM aici pe forum cu articolul respectiv.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 19th October 2011 la 17:32.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

1. Advertoriale gratuite si nelimitate /orice domeniu - pe oferte-noi.info PR3 - pot fi si articole pentru 2parale cu codul vostru de afiliat
    2. Advertoriale gratuite si nelimitate / domeniul "sanatate" pe aparateglicemie.info PR2 (sectiunea parteneri, NU vor aparea pe prima pagina)

Pentru cereri, va rog sa folositi mesageria forumului.

Conditii:
    Cei care ma contacteaza trebuie sa fie membri ai forumului intregistrati inainte de data de azi ( 19 octombrie 2011)
    Nu accept link-uri catre site-uri neindexate sau pr0n, warez, etc.
    Accept NUMAI cod HTML si accept NUMAI articole unice (ne-spinned)
    1 link / 100 de cuvinte, 200 de cuvinte - 2 linkuri, etc. (link-ul pe poza este bonus, in caz ca vreti poza)
    Cei care publica un advertorial trebuie sa dea un "like" sau un "tweet" la propriul articol (nu e obligatoriu, dar asa ar fi frumos)
    Colaboratorii care vor sa publice mai multe advertoriale/articole in mod constant vor primi cont sa isi publice singuri cand vor si ce vor. Evident, isi vor putea integra si un cod de statcounter in articolele lor pentru a putea urmari evolutia vizitelor.

Garantii:
    ambele site-uri vor ramane in forma actuala MINIM 6 luni, iar articolele nu vor fi sterse pe toata durata existentei site-urilor.

Bonus: Articole foarte bune, informative, educative, care nu par advertoriale (indiferent de domeniu) vor fi publicate pe site-uri mult mai puternice / vizitate
    Bonus2: valoarea SEO a site-ului oferte-noi poate fi verificata facand cautari de genul acesta:
    Cod:
    https://siteexplorer.search.yahoo.com/search;_ylt=A0oG7zEECZ5Om0MAaCval8kF?p=www.informedia.ro%2F&fr=sfp&bwm=i
    pentru site-uri care au deja advertorial publicat.

OFERTA NU MAI ESTE VALABILA!
    Ultima modificare făcută de Nichita; 18th June 2013 la 23:19. Motiv: Oferta nu mai este valabila
    Trust, but verify.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Advertoriale Gratuite , minimum 350 de cuvinte, continut unicat ( repet pentru a n'spea oara, fiecare articol este verificat, deci daca este publicat si in alta parte, nu va fi publicat si la mine) , foto 400x 300 px. Sunt acceptate 2 linkuri, bonus unul pe foto, pentru articolele bune.
    Advertorialele pot fi trimise prin formularul de pe site: Trimite Advertorial | Advertoriale , sau daca va este mai simplu, direct prin PM.
    Sustin deasemenea sugestia lui Dan, un tweet, un like, un plus la propriul articol va ajuta si pe voi, si pe noi. Si nu va costa decat un pret de cateva secunde. (evident, asta este la latitudinea fiecaruia dintre voi, nu este un lucru imperativ)
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Articole gratuite nelimitate pe Director de articole , minim 300 de cuvinte (cu cat mai mult cu atat mai bine), continutul trebuie sa fie unic, maxim 3 link-uri, preferabil 2, preferabil sa se puna si poza, doresc sa se completeze si campurile title, description, keywords, tags. Formulare corecta si coerenta, idei clare, fara exagerari si falsuri.
    Eu verific fiecare articol in parte, iar daca este prezent si in alta parte il sterg. Uneori pot sa mai fac si mici imbunatatiri la articole astfel incat acestea sa fie mai, eficiente din punct de vedere SEO.
    Directorul de articole va fi promovat intens, astfel incat valoarea link-urilor va fi mare in timp
    Va rog sa aveti rabdare cu aprobarea pentru ca nu le corectez si aprob in fiecare zi, cam o data la cateva zile sau o data pe saptamana.
    Sfat: daca sunt link-uri in interiorul articolului nu este indicat sa fie si link pe poza, eu permit si link-uri pe poza, dar se contorizeaza si acesta.

Conditii de acceptare articole cu link-uri externe
    pentru 1 link extern minim 300 de cuvinte
    pentru 2 link-uri externe minim 400 de cuvinte
    pentru 3 link-uri externe minim 500 de cuvinte
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 15th January 2012 la 04:56.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Articole gratuite pe Tutoriale.ro daca sunt scrise decent si sub forma de tutorial. Continut unic, maxim 2 linkuri.
    Caut cu jingle.ro.

delpi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    37
    Posturi
    458
    Putere Rep
    34

Implicit

Ofer si eu advertoriale nelimitate, pe blog in limba engleza: e-offers.info

Cerinte minime:

Toate advertorialele trebuie sa fie scrise in limba engleza!
    Advertorialele trebuie sa fie unice.
    Advertorialele pot avea maxim 3 linkuri si 1 poza.
    Oricine poate adauga oricate advertoriale.
    Siteul este bazat in special pe oferte, dar accept aproape orice tip de advertorial.
    Daca doriti ca advertorialele sa fie featured puteti folosi cuponul: seopedia . Acest cupon va ofera o reducere de 10$. Daca vreti mai multe advertoriale featured, postati-le normal(varianta free), iar apoi dati un pm cu linkul articolului si il voi modifica eu si-l voi face featured pentru 1 an

Adauga advertorial nou

De asemenea sustin sugestia lui Dan: un tweet, un like la propriul articol. Va ajuta si pe voi, si pe mine.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Am inceput recent (in urma cu aproape 2 sapt) un director de articole gratuit: Director Articole Online | Publicitate Gratuita Avand in vedere ca este destul de nou, are cam putine articole si voiam sa mai astept pana sa-l pun in sectiunea asta, dar la sugestia lui robyroy am zis sa-l public aici.

Articolele pot fi despre orice topic, excluzand site-uri cu continut interzis sau site-uri penalizate de google.

Beneficii:

posibilitatea de a pune 3 link-uri dofollow
    link-urile sunt promovate pe twitter si pe facebook si pe retele romanesti de bookmarking
    articolele sunt indexate de google in cateva minute
    imi rezerv dreptul de a adauga o poza, de a formata putin unde cred ca este cazul, pun un H2, un bold, chestii dintr-astea, pentru optimizarea articolelor
    toate categoriile au link direct pe homepage iar orice postare va fi la maxim 2-3 click-uri fata de homepage

Reguli:

articolul sa fie unic si sa aiba minim 250 de cuvinte - toate articolele sunt verificate pt continut duplicat
    fara link-uri de afiliere
    pe cat posibil, sa nu fie greseli de ortografie sau gramaticale; oricum citesc in principiu toate articolele si le corectez unde-i cazul, dar daca-s prea multe greseli, le trimit in trash

Am in plan sa promovez destul de serios directorul, deci estimez un PR frumusel la urmatorul update, desi abia am inceput promovarea lui. Va astept cu articolele.
    Signatura lipsa

Daniel Mocan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th September 2010
    Locaţie
    Turda (Cluj)
    Vârstă
    39
    Posturi
    282
    Putere Rep
    28

Implicit

Puteti adauga articole si in noul director de articole postat.ro
    Detalii mai multe gasiti pe site, pentru ca termenii si conditiile se pot modificare si nu are rost sa le scriu si aici.
    Directorul este nou, deci nu va asteptati sa aiba multe articole si backlink-uri.
    Dupa cum am mentionat si pe site o sa incerc sa public si articole fara link-uri in ele.
    Scriu constant pe Traficant.Ro
    [ex username dane1505]

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    741
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu ofer urmatoarele:
    Pentru articole si advertoriale Anuntul de la A la Z
    Pentru articole: Director WEB Tot ce ai nevoie intr-un singur loc
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Thumbs up

Puteti adauga gratuit articole in Director Articole wonder.ro [PageRank 3] [Vechime 5 ani]
    Domeniul a fost un director de siteuri din aprilie 2007 si pana astazi, de acum in colo va lucra ca director de articole.
    Articolul trebuie sa contina minim 250 cuvinte, maxim 3 linkuri externe, poate sa contina imagini, nu se accepta taguri.
    Articolele copiate se resping in secunda doi.
    Restul conditiilor le cititi pe site.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Advertoriale pe oferte-noi.info
    De Dan în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 16th December 2014, 18:21
  2. Ofer 10 advertoriale gratis.
    De Vali D în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 45
    Ultimul Post: 8th January 2013, 19:00
  3. Ofer Advertoriale Gratis
    De costyn33l în forumul Continut web
    Răspunsuri: 56