Puteti posta aici ofertele permanente de advertoriale gratis pe care le aveti. Sper ca e destul de clar.
Sunt deja vreo 2 threaduri pe aici (unul al lui Dan daca nu ma insel) care ofera astfel de servicii si s-ar duce la fund threadurile respective in lipsa unuia ca acesta.
Fiecare are dreptul ca intr-un post sa-si prezinte oferta impreuna cu toate conditiile necesare (numar de caractere, numarul maxim de link-uri, etc.). Alte discutii consider ca sunt inutile in acest thread, ba mai mult s-ar incalci totul (oferte, comentarii, etc.).
Daca conditiile se schimba in timp (cu mentiunea ca ramane caracterul permanent) imi puteti cere mie sau altul moderator sa va editez posturile.
Va rog ca post nou sa faceti doar in cazul in care e vorba de un site nou.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Vin eu primul cu oferta mea. Postez articolul oricui pe Director Articole Online cu 2 link-uri inauntru. Minim 200 de cuvinte, continut unic (nu publicat si-n alta parte, nici copiat din carti nu e ok, ca am intalnit), scris coerent si fara greseli gramaticale.
Numarul de articole pe care-l puteti trimite e nelimitat. Puteti face cont pe site (are o interfata prietenoasa) sau puteti pur si simplu sa-mi trimiteti un PM aici pe forum cu articolul respectiv.

), scris coerent si fara greseli gramaticale.
Răspunde cu citat