Salutare,
Scuza-mi intarzierea. Doar link-uri care sa vina din articole (atat redactare de la zero a unui Sponsored Post, sa-i spunem asa, cat si adaugare in continut vechi). Perioada, aproximativ 4 luni. Dar asta desigur, in combinatie cu o strategie de marketing bine pusa la punct. Diferenta in ceea ce priveste SEO in 2017 comparativ cu 2010, o face marketing-ul.
Aici ma refer la faptul ca daca tu ai campanii bine gandite, continut de calitate si aduci un utilizator pe site, pe care-l faci mai apoi sa revina prin alte campanii de remarketing, oferindu-i exact continutul de care are nevoie, in momentul unui banal search pe Google legat de ceea ce-l intereseaza si daca esti pe pozitia 5, te alege pe tine, pentru ca recunoaste brand-ul si cunoaste faptul ca oferi calitate.
Dupa intervine Google, ai un CTR bun, bounce-rate scazut, timp petrecut pe site ridicat, multe pagini vizitate, semnale sociale, link-uri de calitate cum am mentionat in prima idee si practic faci un circuit inchis din care ai doar de castigat. Cel putin pe asta ma bazez eu si la mine functioneaza, probabil altii nu sunt de acord.
Toate cele bune,
Sergiu B.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)