Dupa lansarea de anul trecut pentru US, se pare ca Google isi extinde activitatea si in Europa cu serviciul Flights.
Flights - Google Search
Ceva afiliere pe bilete de avion?
Dupa lansarea de anul trecut pentru US, se pare ca Google isi extinde activitatea si in Europa cu serviciul Flights.
Flights - Google Search
Ceva afiliere pe bilete de avion?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Inca se mai poate face afiliere pe bilete de avion, da
Ca si consumator e un serviciu pe care il asteptam. In calitate de om care lucreaza cu aceasta industrie, il anticipam si i-am facut si pe altii constienti de implicatiile serviciului in RO.Sorry, flights from Romania are not currently supported.
Cel mai mult mi-a placut cand il testam pentru SUA rapiditatea cu care iti aducea zborurile disponibile.
Traiasca superafiliatul Google!
Inca se mai face. Corect. Dar pentru cat timp? Cat timp crezi ca mai dureaza ca sa isi puna Google site-ul pe primul loc?
La mine pare sa fie functionala toata interfata, nu inteleg ce nu functioneza la tine.
Flights - Google Search
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Inca nu merge selectarea zborului dus cu plecare din Bucuresti. Doar ca destinatie Bucuresti, din ce vad.
Avand in vedere ca rezervarea biletelor s-ar face pe destul de multe siteuri de care marea majoritatea a romanilor (care cumpara travel online) nu a auzit, inca nu ma tem pentru Vola sau Paravion de exemplu.
Eu as cumpara direct de la o companie aeriana prin Google. Atunci chiar as avea certitudinea ca nu exista mai ieftin in perioada respectiva.
Se baga peste tot Google, in curand o sa faca si un serviciu gen invizible.info
Numa' fani sa nu vanda, ca de rest nu-mi pasa.
Nici "reducerile" nu prea stau bine. Are loc si acolo.
Vand Advertoriale (pr 5)
"Sorry, flights from Germany are currently not supported."
Numai gura de cei de la Google, in afara de UK nu merge nimic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)