Am deschis acum o pagina de google si vad "Nou! Google Calendar: organizezi întâlniri şi arăţi programul prietenilor"
ce parere aveti?![]()
Am deschis acum o pagina de google si vad "Nou! Google Calendar: organizezi întâlniri şi arăţi programul prietenilor"
ce parere aveti?![]()
keep dreaming...
Ati vazut asta (customized search results) ?
Eu inca nu o vad live ... dar ma astept sa apara in curand.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
mi se pare geniala, din pacate la noi nu stiu cand o sa apara. tu nu ai cum sa o vezi live, pt ca nu ai ip de san francisco![]()
keep dreaming...
Exemplul ala e cu San Francisco .. dar asta nu inseamna ca e numai pt respectivul oras.
Over the next few days, you may start to see messages like this in the upper right corner of your search results pageSi vad ca nu scrie pe nicaieri ca e numai pt US.Location. By default, we identify your approximate city location based on your computer's IP address and use it to customize your search results.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
eu am glumit la faza aia. oricum partea serioasa era ca romania nu o sa aiba parte prea curand de asa ceva. in ceea ce priveste co.uk, cred ca ar trebui sa afiseze, dar cine stie.. poate inca nu au implementat... poate inca testeaza pe .com
da-ne de veste cand iti merge![]()
keep dreaming...
incredibil cate chestii dezvolta google
Problema este că le dezvoltă pe fiecare niţel după care le cam lasă baltă.. şi în final au o groază de chestii dezvoltate, nici una calumea.
doro cred ca glumesti.
Nu stiu daca au lasat anumite proiecte intr-un stadiu in care ar fi putut sa mai dezvolte , dar e cert ca sunt cei mai buni
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)