Pagina 85 din 106 PrimulPrimul ... 3575838485868795 ... UltimulUltimul
Rezultate 841 la 850 din 1053

Subiect: Noutati De La Google

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

@kalu nici eu nu cred ca Larry Page va renunta la PR. E algoritmul patentat de el, cu care a avut intentii bune. Daca nu se facea atat spam cu el, nu existau aceste modificari. PR-ul este moneda pe net, asa ca nu se va renunta la el si este singurul mod de evaluare a linkurilor. In cei peste 200 de factori de ranking sa se dispara foarte multi cu privire la linkuri? E mai greu. Sa fie ok doar onpage? Nu cred, pentru ca mai exista Social Media, exista lucruri naturale, etc. Cred ca in viitor trebuie sa obtinem linkuri transactionale, adica linkuri care sa iti aduca trafic, trafic pe care trebuie sa te chinui sa il convertesti cumva. Sunt dofollow, nofollow nu cred ca o sa mai conteze prea mult daca facem vanzari. Nu or sa mai mearga tehnicile "clasice", inventam altele ca nu avem incotro.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Update: Ceva foarte important, de care am uitat sa mentionez aici, am spus in articol: este vorba de titlurile paginilor. Am vazut multe mici schimbari care mentionau ca Google le schimba, daca sunt lungi, daca nu sunt descriptive, daca sunt spammy, etc. Ca sfat pe care l-am dedus de la ei: Faceti-le in limita de 70 de caractere, sa fie scurte, descriptive, la obiect, sa nu contina multe cuvinte cheie repetate. Mie nu imi place ideea ca Google sa imi schimbe munca, asa ca as face tot posibilul sa nu o faca.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cu scuzele de rigoare daca stiti de asta, e vorba de un sistem in teste, plata per articol, si ca o alternativa la plata abonamentului la ziar.
    Content ? For Business ? Google Wallet aveti exemple aici http://www.google.com/wallet/busines....html#examples

Aici e articolul, de unde am aflat: Would You Pay 50 Cents to Read This Post? Google Tests Micopayments for Content

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

O sa incerc eu in curand, daca nu e prea grea implementarea. Am niste articole unice, pentru care sigur lumea e dispusa sa plateasca.

Mai trebuie sa ma hotarasc daca vreau sa-i supar sau nu

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Google Rolling Out Update To Its Page Layout Algorithm
    Another week, another Google algorithm update
    The link in Cutts’ tweet points to Google’s original post about the Page Layout algorithm from January

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

http://www.brafton.com/news/google-i...da-and-penguin

"Content should be informative. Websites should be fast. Conversion funnels should be direct and easy to navigate. Optimizing for the user is real search engine optimization."
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Rezultate care apar inaintea brandului (7 rezultate pe pagina).

Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Victorie ! Google va marca acum rezultatele proprii din SERP.

Cei 3 vizitatori carora le va pasa ca alea sunt rezultate Google vor intra pe siteurile nedetinute de Google !

Google offers to label own services in search results as part of EU antitrust case | The Verge

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Victorie ! Google va marca acum rezultatele proprii din SERP.

Cei 3 vizitatori carora le va pasa ca alea sunt rezultate Google vor intra pe siteurile nedetinute de Google !

Google offers to label own services in search results as part of EU antitrust case | The Verge
    Era si timpul ca cineva sa puna "piciorul in prag". Initial am avut o reactie de " se descurca" google, rezolva prin lobby! Dar cand pricipala plangere e de la microsoft, e cam naspa.

Alceva ma sperie (panica ). Ca au pana la sfarsitul anului (daca am inteles bine) sa rezolve toate cele 3 puncte!!! Mai sunt 2.5 luni! Adica haos!

Firstly, Google's inclusion of its vertical search services alongside general search results — meaning Google maps, images, news, and the like — is deemed to be a form of preferential treatment, improperly advantaging Google's in-house software. Secondly, Almunia raises concern about Google "copying" content from other vertical search providers, referring to Google's indexing of results from competing outlets like travel and restaurant search sites. The third and fourth issues relate to search advertising and AdWords, suggesting Google is making it harder for both websites and advertisers to diversify with or move to alternative search engines.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

....to resolve the Commissions other three concerns — lower rankings of competing services, indexing results from competitors, and the limited ability for advertisers and sites to move to other search engines — or face charges by the end of this year.

-lower rankings- vezi exemplele mele cu booking in us, credit cards si car insurance in uk!
    - daca ofera servicii pe o nisa, nu mai poate indexa competitia! Tare! Sunt curios ce solutie gaseste
    - monopol- nu te poti duce la alt motor de cautare! Asa ca trebuie sa ofere sanse egale si intre noi dar si in competitie cu el!

Google? Sa vedem schimbarile!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Disavow links:

Disavow links - YouTube
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th May 2009, 17:21
  2. Noutati in cautare
    De kleampa în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th May 2009, 12:57
  3. Noutati Gmail
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th November 2008, 13:59
  4. Noutati ROTLD