Pagina 77 din 106 PrimulPrimul ... 2767757677787987 ... UltimulUltimul
Rezultate 761 la 770 din 1053

Subiect: Noutati De La Google

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    @Tom - Google nu creeaza continut, nu scrie retete, nu monitorizeaza vremea, nu are hoteluri. Asa ca deja stii unde e viitorul
    Pe mine sincer ma sperie google de 1 an. Au atat de multi bani, avantajul de monopol, incat pot face ce vor. Fie ca asta inseamna sa plateasca cateva miliarde in amenzi. Cand am vazut anul trecut ca face booking, realestate si altele, la fel ca orice site de afiliere (agentie turism, imobiliare) am inebunit. E clar ca iti da 3 adwords = banii la ei, dupa iti da el rezultate (1-8) sa-ti faci booking (bani la ei din affiliates), si dupa iti da rezultate care oricum nu mai conteaza. Cu pinguin au gresit, stiu si ei asta, dovada clara fiind nr de pagini interioare ale unui site oferit de la poz 11 la poz 55. Eu urc acum cate 40 de locuri ) Ii convinde, nr de clikuri pe adwords a crescut la 65% = banii la ei.

Acum un an ii intrebam pe baieti, ce nise sa mai facem? Avem turism, asigurari, imobiliare ? 2 din ele le preia google intr-un an. Ok, am trecut la ecommerce, sperand ca sa ne lase macar 2 ani sa existam. Din nisele mele cred ca raman cu asigurarile, unde nu-ti poate da preturi si oferte, inca

Sunt aceste "tools" utile pt user? Cu siguranta. Castigi timp pretios, gasesti instant ce cauti, il afiseaza google frumos, e perfect pt user. Dar cei care au site-uri de vreme? De curs? De retete? Agentiile de turism? Imobiliare? .....Oferte (reduceri) ? .... ei ce fac?

Vrei sa pleci in vacanta, iti face google booking. Si bineinteles tot ce e related (vremea, atractii, obiective....). Vrei sa-ti cumperi ceva, iti da google preturile, si link sa-ti cumperi (inca nu la noi). Vrei sa iesi la un film? Iti da google sa-ti comanzi bilete. ....... si tot asa! Defapt iti da, sau urmeaza sa-ti dea tot. Era un topic dspre goole parca, unde am scris cu subminarea economiei nationale. DA, sunt convins ca acolo se ajunge. Un numar foarte mare de afaceri online dispar din cauza lui google, iar in 3-5 ani, foarte multe dispar. E ok pt user? Da, dar nu e ok pt economia unei tari.

vrei sa-ti faci site de reduceri? Mai gandestete. Mai vrei sa-ti faci site de vreme? Uita! Erau cateva posturi pe forum: vand script vreme!!!! Cui?

Google vrea content, unic, fresh!!!! Da, ca sa-l ofere el, gratis, in rezultate. Iar tu care l-ai scrii, nici nu apari, ca el decide ca e content copiat))

GGG (GG Google)!

P.S. Google iti da de ex, majoritatea muzeelor din lume, tur 360, galerie, tot. Mai mergi la muzeu? 20% da, restu se uita de acasa cand vor. Cum au luat astfel de content? Simplu, vin si-ti ofera ceva, orice, ce tu ai nevoie, si gata. Ca sa scaneze toate cartile din biblioteca, iti dau ei scanerul, cu conditia sa le dai si lor continutul. Tu accepti, dar defapt nu realizezi ca l-ai scanat degeaba, nu-l citeste nimeni, ca doar il ofera google, tu il ai duplicate
    Ultima modificare făcută de Tom; 4th August 2012 la 14:02.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

O veni si vremea cand o agentie guvernamentala va da serios si in Google. Daca au reusit sa loveasca in Microsoft de ce nu ar reusi si in Google la un moment dat.

saladfingers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    44
    Posturi
    72
    Putere Rep
    32

Implicit

Google e la putere momentan dar incet vin si concurentii din spate:

DuckDuckGo

Duckduckgo.com Site Info

blekko | spam free search

Blekko.com Site Info

momentan au urcat destul de bine si inca se mentin speram ca pe viitor vor fi si altele

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    O veni si vremea cand o agentie guvernamentala va da serios si in Google. Daca au reusit sa loveasca in Microsoft de ce nu ar reusi si in Google la un moment dat.
    Cat timp google "stie f f multe" despre utilizatori si trecutul a aratat ca e f deschis spre autoritati... e putin probabil

@salad
    the spam free search engine, blekko: mi-am cautat numele si nu imi gaseste blogul personal. Cu mania asta de "spam free" risca sa devina inutili.
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 6th August 2012 la 20:23.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    @salad
    the spam free search engine, blekko: mi-am cautat numele si nu imi gaseste blogul personal. Cu mania asta de "spam free" risca sa devina inutili.
    Din pacate nu e deloc relevant ca nu ti-ai gasit tu blogul. Relevant e ca cei de pe .com il pot folosi.

Dupa mine nici Yahoo! sau Bing nu sint relevante, desi au indexare buna. Ce folos daca putini romani il folosesc... dar ptr .com ele au rostul lor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

raicabogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    24th July 2012
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    46
    Putere Rep
    26

Implicit

Au fost si cazuri in trecut cand persoanele de la google ce administrau gmail.com abuzau de access, nu mai stiu exact ce a patit google, dar stiu sigur ca acel angajat a zburat de acolo. Asa ca in orice firma exista astfel de persoane la care nici nu te gandesti ca vor face asa ceva, si pentru ei platesti ...

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Pe viitor e posibil ca ceva institutii europene sa ceara publicarea algoritmului, pe motiv de competitie neloiala, ce garantii, in functie de ce pozitioneaza Google siteurile, avantajeaza sau nu unele siteuri in cautari in detrimentul altora, respectarea algoritmului va trebui monitorizata de alte institutii nu de Google, care sa asigure neutralitate.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

raicabogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    24th July 2012
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    46
    Putere Rep
    26

Implicit

Are cineva vre-o explicatie din partea google daca totul a fost cu intentie directa din partea companiei ?

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cred ca google incepe sa primeasca cate 1 -2-3 palme>au inceptu autori de carti sa dea in judecata google pentru incalcare de drepturi.
    Ce-l va durea ce-l mai tare va fi:
    1.Apple il scoate de pe telefon si discuta cu twitter despre un motoras pe iphone(aicea google pierde enorm de mult)
    2.Si facebook iar da o lovitura grea daca ar scoate scoate ce-au promis .Un motor de cautare.
    3.Cu updaturile lui panda,pinguin,strut,pantera...a facut mari greseli au cazt site-uri bune care se muncea la ele zilnic fara spam pe ele etc.
    De asta multi se lasa de seo,ca nici google nu stie ce dreq face...de ridica site-uri de erau pe pagina 100 cu continu de 2 lei pe ele
    4.GOOGLE nu e invata sa piarda prefera sa plateasca amenzi,cat costa orasele noastre ) dar nu va lasa capu jos,se va ajunge care pe care

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th May 2009, 17:21
  2. Noutati in cautare
    De kleampa în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th May 2009, 12:57
  3. Noutati Gmail
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th November 2008, 13:59
  4. Noutati ROTLD