Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Gaben e un blogger din Baia Mare.
Da, exista Adsense for Youtube. Ei eu am activate reclamele pe contul de Youtube.
Oricum, intrebarea ta nu face obiectul acestui topic, insa daca tot am scris, hai sa detaliez putin:
- mie mi-au fost activate reclamele in momentul in care am atins peste 150,000 de vizualizari. Din pacate, 2 dintre clipurile care aduceau cele mai multe vizite nu au fost acceptate, astfel ca am ramas cu 200-400 vizualizari zilnice. CPC-ul este extrem de mic (vorbim aici de reclame in engleza, ca sa fim intelesi) la mine, variind intre 1 cent si 15 centi.
- nu toate clipurile iti sunt acceptate. Eu unul, prefer sa nu incarc clipuri cu muzica, intrucat Youtube detecteaza instant, iar prea multe incercari de incarcare a unui continut asupra caruia nu ai drepturi pot duce la terminarea contului.
Cam atat.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)