Nu si la mine inca. Te referi banuiesc la faptul ca nu mai era intr-un frame sus imaginea si site-ul jos ci iti deschidea imaginea ca si cum ar fi a lor si cu site-ul in spate, oarecum ascuns, nu?
Nu si la mine inca. Te referi banuiesc la faptul ca nu mai era intr-un frame sus imaginea si site-ul jos ci iti deschidea imaginea ca si cum ar fi a lor si cu site-ul in spate, oarecum ascuns, nu?
La mine, momentan, in pe .com apare varianta asta noua. In .ro apare cum era inainte.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.
Mda. Ciudat. Aseara pe PC-ul de acasa rezultatele imi erau afisate in varianta veche, fara frame. Pe PC-ul de la job vad ca sunt afisate in continuare in frame. Probabil Google inca testeaza...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Google isi lanseaza propriul url shortener: http://goo.gl/
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Google testeaza preview-urile paginilor in SERP
Google starts showing full page previews in search results
A disparut mizeria aia cu twitter din SERPs? Nu m-am prins cand a disparut, azi am observat ca nu mai e.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)