Mda. Ciudat. Aseara pe PC-ul de acasa rezultatele imi erau afisate in varianta veche, fara frame. Pe PC-ul de la job vad ca sunt afisate in continuare in frame. Probabil Google inca testeaza...
Mda. Ciudat. Aseara pe PC-ul de acasa rezultatele imi erau afisate in varianta veche, fara frame. Pe PC-ul de la job vad ca sunt afisate in continuare in frame. Probabil Google inca testeaza...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Google isi lanseaza propriul url shortener: http://goo.gl/
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Google testeaza preview-urile paginilor in SERP
Google starts showing full page previews in search results
A disparut mizeria aia cu twitter din SERPs? Nu m-am prins cand a disparut, azi am observat ca nu mai e.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Mai apare ,se pare ca fac familie cu Twitter,FacebookOr fi ajuns la vreo intelegere, daca Twitter sau FB lanseaza vreun motor de cautare ce s-ar intampla?
De asta cred ca a dat Google zvon ca face retea de socializare.
Pai google are deja reteaua de socializare orkut.com![]()
Ca arata mai rau decat multe clone de retele sociale romanesti... partea 2-a![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
orkut?? orkut apartine de google? Cat de trist.
A fost un scandal acum ceva vreme cu orkut, care a ciordit poze cu oameni de pe flickr si le-a adaugat pe orkut ca imagini la profilurile unor oameni inexistenti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)