Postat în original de
Ciprian.Olaru
asa cum am spus.. nu sunt in targhet, deci e posibil sa nu inteleg prea bine serviciul;
insa ca principiu (pt cam orice serviciu / produs pt siteul meu).. gasesc greu de testat cu versiunea ad-supported pt ca asta presupune sa livrez acele aduri (asupra carora nu am prea mare control) vizitatorilor mei;
evident, ca sa fac un test trebuie sa am useri reali (altfel nu ar fi relevant), deci versiunea de mai sus ar fi o piedica;
insa as putea sa directionez o mica parte din useri catre respectivul serviciu (daca ar fi clean, dar cu volum limitat), sa ajung la niste concluzii si apoi sa decid daca il cumpar sau nu;
iar daca siteul e mic.. probabil ca nu am nevoie / nu imi permit serviciul / efortul de implementare e mai mare decat beneficiul, deci riscul de abuz nu e prea mare;
in ceea ce priveste featureruri mai mult decat search.. am si aici doua variante:
- daca mi se ofera ceva despre care nu stiam ca ar exista.. probabil nu am nevoie de el;
- daca e ceva ce am nevoie.. e probabil sa existe si o varianta de rezolvare in-house;
de asta am spus ca as pleca de la niste nevoi reale cand m-as gandi ce features sa dezvolt (e greu sa creezi o nevoie si daca nu esti apple e probabil ca daca totusi reusesti sa o creezi sa apara si un competitor suficient de puternic care sa iti fure beneficiile);
sper sa te ajute raspunsul meu, desi nu e foarte concret