Este cineva interesat sa intre intr-o "alianta" care sa dezvolte un motor de cautare INTEGRAL si EXCLUSIV romanesc ?
Va rog votati, dati o parere eventual aici, si dupa expirarea pool-ului (15 zile)
continui eu ideea...
DA||
Este cineva interesat sa intre intr-o "alianta" care sa dezvolte un motor de cautare INTEGRAL si EXCLUSIV romanesc ?
Va rog votati, dati o parere eventual aici, si dupa expirarea pool-ului (15 zile)
continui eu ideea...
prin alianta ce vrei sa intelegem - ai nevoie de promovare, dezvoltare cod...? dane mai multe detalii la ceea ce urmaresti...
Oki... Ca sa inteleaga toata lumea ... In primul rand nu "urmaresc" nimic ...
Ideea era asa... ne adunam "cativa", facem un plan de bataie, ne impartim sarcinile in functie de cunostinte, aptitudini si ii dam bataie cu realizarea lui cap-coada ..
"cap-coada" implica gandirea structurii, design, codare, optimizare, promovare, TOT.
Cam asta era povestea... insa vroiam sa vad interesul pentru inceput
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Daca spider-ul este facut exceptional dpdv programare si funtionalitate, eu vin cu aport maxim.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Asta inseamna ca motorul asta de cautare sa fie la fel de bun cum este google sau chiar mai bun altfel nu vad rostul...ceea ce implica multi bani...oricum daca pot sa ajut in vreun fel o fac.. programare nu stiu
Pai mai intai sa va intre bine in cap ca nu avem nici o sansa sa ne batem cu google... sa fim seriosi .. si bani pentru ce ?
Rostul ? uite asa de amorul artei ca sa aiba si romania un motor de cautare super bun... si poate mai sunt si alte "rosturi" .. ziceti si voi...
pai atunci care e rostul sa il faci daca nu sa fie folosit?
Pai daca e super bun si are rezultate concludente, nu crezi ca va fi si folosit ?
In fine... astea sunt aspecte care nu e momentul sa le discutam.. rolul acestui topic este acela de a aduna o echipa si de a ne pune pe treaba... daca e posibil si dorit ... daca nu, asta e.
[quote="toto"]Pai daca e super bun si are rezultate concludente, nu crezi ca va fi si folosit ?
quote]
in cazul asta eu il voi folosi, daca voi stiti sa il faceti eu vin cu berea si vinul cand e gata :wink:
daca nu ai o idee geniala care sa fie dublata de un entuziasm nebun de inceput eu cred ca nu ai nici o sansa...
ce rost are un motor de cautare mai slab decat googe, yahoo, msn si restul? astia au ani multi de experienta, oameni geniali, echipamente serioase... de unde faci rost de servere, cum motivezi oamenii sa lucreze cu entuziasm si sa faca lucru de calitate si un efort sustinut pe o perioada lunga de timp?
asta e parerea mea...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)