Motor de căutare pentru anun este un motor de cautare anunturi imobiliare, auto si locuri de munca.
Motor de căutare pentru anun este un motor de cautare anunturi imobiliare, auto si locuri de munca.
Super fain ca utilitate. Cu ocazia asta am gasit o gramada de alte site-uri de vanzari auto.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Foarte frumos, bine lucrat si usor de utlizat, insa am observat o problema... am intrat aici : autoturisme.mitula.ro/autoturisme/mitsubishi-l200 si primul articol ce valoreaza ( 4.199 € ) cu numele : Mitsubishi L200 (bihor) este sterg dupa mobile.ro, dar la tine inca apare, nu ar trebui sa fie sters ?
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Arata bine, unele mici probleme.
1. Filtrul de pret nu este prea eficient, spre exemplu nu vreau sa vad oferte de 300+ euro pentru inscrieri, vreau vizualizez doar cele ce is mai mici de 300 de euro.
2. Optiune cu afiseaza doar cu poza ar prinde bine.
3. Pe mercador sunt afisate mai mult rezultate decat afiseza motorul in total, deci e loc de mai bine.
Nu esti al tau, insa ma gandesc ca poate proprietarul va face unele schimbare daca vede postul meu.
Destul de interesanta ideea, siteul apartine unei firme spaniole Mitula Classified SL. N.I.F: B-85749778 C/ Federico Oriol, 5 28023 Madrid, Espña
Interesant, sunt curios ce se intampla cu anunturile de pe mobile.ro care expira.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
E veche ideea, vezi balaur.ro
Am facut si eu cateva cautari pe sectiunea de imobiliare, prost denumita de ei apartamente, deoarece gasesti si case, vile sau terenuri.. in afara de asta am vazut ca au mult mai putine anunturi decat site-urile de unde le preiau (ma refer pe aceiasi zona, categorie de imobil etc..), deci nu am inteles criteriile prin care unele apar si majoritatea nu.
Par chiar la inceput pe romania, parerea mea e ca mai au multe de imbunatatit pana a putea oferi utilizatorilor o varianta mai buna decat sa caute pe site-urile de profil sau direct pe google.
"inscaun balaur e doar pe joburi asa asa ca mitula pare un proiect mai ambitios, sa vedem si daca le iese..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)