Am primit si un raspuns oficial de la Radu Tofan, cu cateva detalii tehnice si planuri de viitor. Am actualizat postul din blog cu aceste informatii pentru cei interesati.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
As fi curios: ce fel de hardware ai nevoie pentru a face un motor de cautare cat de cat decent?
Am incercat un script free de motor de cautare, PHP si MySQL, si dupa indexarea a doua situri (cateva ore) m-am ales cu o baza de date de cateva sute de mega...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Un cluster de servere in spate (daca tintesti spre TB de baza de date), Lucene instalat si rabdare. Daca vrei ceva gen "proiect scolaresc" sunt scripturi open source si chiar si in PHP. Lucene e una dintre cele mai profesionale solutii, open source si sub palaria apache fundation.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Ma bag si eu in seama din nou, cu riscul de a deveni stresant de pesimist.
Cred ca deja avem prea multi concurenti pt Google si micul procent care le va folosi SE-urile se va imparti la mai multi: unii vor alege baluba (pun intended), altii murfi s.a.m.d.
Eu imi mentin parerea ca pana nu vor oferi ceva (ORICE) diferit de Google vor pieri unu cate unu sau nu vor avea "performantele" visate.
Ultima modificare făcută de Dever; 9th January 2009 la 23:52.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
cate motoare de cautare apar, atatea rezultate diferite la cautare sunt
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)