atata va intreb vam dat tzeapa ??
atata va intreb vam dat tzeapa ??
e clar ca vrea sa dea teapa, desi i-am dat toate datele firmei, i-am aratat ca e netu plin de Nanotel si Haotik si e foarte vizibila adresa unde locuiesc, etc, o tinea una si buna ca eu sa fac trasnferul primul, desi culmea am un site care vinde cartele online incarcaricartele.ro
dupa ce i-am zis ca nu fac transferul primul ca plange lumea pe forum ca a luat teapa zicea ca mint, i-am dat linkul si imediat sa calmat, a ramas ca tinem legatura.
cokilu e din piatra neamt, daca gasim pe cineva de incredere pe acolo, eu chiar vreau domeniul ala.
Se vede de la o posta ca nu are mai mult de 10 ani.
Ultima modificare făcută de adizbang_tv; 20th April 2008 la 22:01.
Da-ne nume de site-uri...si cel mai important demonstreaza ca esti proprietarul de drept al lor.Spune-ne cine esti si cu ce te ocupi si ce intentii ai...daca desigur nu esti un tepar asa cum afirma multa lume de pe forum ca esti.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
am vorbit pe YM cu c8ilul asta ... are 16 ani parca si e intradevar din p. neamt. are ceva site de manele cu asta se lauda. ideea e ca habar nu are pe ce lume se afla cu internetul si SEO-ul ... oricum e inca tanar .
si cel tzepuit ... se va lecui dupa experienta cu kinderul din moldova. atentie la varsta si la skill !
numai bine
Hai ca iti cumpar eu domeniul, contacteaza-ma pe pm.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
aici ar trebui sa intervina moderatorii/adminii pt a clarifica situatia.
Just me!
Si acum, nu-ti mai raspunde sau cum?
Cum adica, ai dat 13 euro pe-un domeniu sau 13.000 de euro?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)